horoszkóp

Bruce Willisnek Will Smith segített legyőzni a féltékenységét

2007.06.08. 10:42
Bruce Willis tud valamit amit sokan nem - amellett, hogy mindig nagyon jóban van volt feleségével, Demi Moore-ral, a színésznő ifjú férjére sem féltékenykedik. Most már.

Bruce Willis és exneje új férje, Ashton Kutcherköztudottan jól kijönnek egymással. A Die Hard sztárja válásuk óta is jó kapcsolatot tart fenn Demi Moore-ral és sikerült megkedvelnie az ifjú férjet is. Persze a rettenthetetlen John McClane nyomozónak is vannak érzései, így Ashton Kutcher eleinte egyáltalán nem tartozott a kedvencei közé. Azonban akcióhőshöz méltóan sikerült legyőznie féltékenységét, annyira, hogy most már az is megesik, hogy együtt nyaral az egész család.

Az 52 éves filmsztár elmondta, hogy amikor annak idején meglátta a híreket arról, hogy ex-neje elkezdett randizni Kutcherral, barátja, Will Smith segítette át a féltékenység viharain - írja a people.com.

Willis a PageSixnek beszélt róla, hogy segítette át barátja a nehéz időkön: "Hosszú órákon keresztül beszélgettem vele erről. Azt magyarázta, hogy legyen bármi is, a gyerekeim felé azt kell mutatnia, hogy minden rendben van. Olyan volt, mint mikor hirtelen felkapcsolják a villanyt. Megmutatta a kiutat. Szóval Will, köszönöm. És köszönet az összes jó filmért is amit csinálsz."- tette hozzá tréfásan Willis.

Persze mára a 29 éves Kutcher és Willis jó barátok. "Végülis szerencsés vagyok, hogy Ashton családtag lett. Hosszú időbe telt míg elfogadták az emberek, hogy jóban lehetek az ex-nejem új férjével, de barátok vagyunk."

Willisnek lányai kincset érnek

Vajon mi lehet Demi Moore és Bruce Willis jó kapcsolatának titka? "Nagyon sok embernek problémát okoz elengedni a másikat és lezárni egy kapcsolatot, de nekünk sikerült a gyerekek érdekeit mindennél előbbre helyezni. Próbáld meg adománynak tekinteni minden napodat. Mind meghalunk egyszer. Az egyetlen megoldás, hogy minden napot és élményt élj át."

Willisnek bensőséges a viszonya lányaival is, például nyíltan beszélnek a drogokról és az alkoholról. "Egy folyamatos beszélgetés alakult ki erről. Benne van a génjeikben, és mi figyelmeztetjük őket: 'Megvan benned a hajlam, hogy alkoholista legyél.' Ez mindkét ágról öröklődött. Ez egy olyan dolog amire nagyon kell vigyázni. A gyerekeim erősen drogellenesek." A szülők aggodalma egyébként jogos, ha a gének mellett olyan barátokkal veszi körül magát az ember lánya, mint Lindsay Lohan, aki a 18 éves Rumer barátnője. Lohan bátran fogyasztja a tudatmódosító szerek különböző típusait - a kokaint éppúgy szereti mint például a vodkát. Willis vigyázó tekintete azonban mindenütt ott van, a házibuli náluk nem hollywoodi séma szerint zajlik - drog és pia nyomát sem látni. A büszke apa szerint: "Ha az embernek gyerekei vannak az nagyon jó dolog. A lányaim a legkedvesebbek számomra a világon.