horoszkóp

Bruce Willis beperelte gyerekkori barátját

2006.08.05. 15:54
A színész eredetileg arra kérte egykori játszópajtását, hogy rendszerezze a Willis családi fotóit. Bruce DiMattia ehelyett ellopta a képeket, amiket csak akkor ad vissza, ha jó sok pénzt kap értük cserébe.

Kifejezetten személyes

Bruce Willis beperelte gyermekkori barátját, Bruce DiMattiát, írja a People Magazine. A világ egyik legvagányabb filmszínésze még 2002-ben bérelte fel egykori osztálytársát azért, hogy családi fényképeit, videofelvételeit és személyes tárgyait rendszerezze. A Los Angeles-i bíróságon benyújtott kereset szerint Willis barátja ezzel szemben eltulajdonította a családi fotókat, és néhány kifejezetten személyes videofelvételt is.

Ingyen lakik nála

"Bruce Willis egykori alkalmazottja és egyben gyermekkori barátja irigységből megzsarolta ügyfelemet, és azzal fenyegetőzik, hogy nyilvánosságra hozza a birtokába került videókat és fényképeket. Emellett azt tervezi, hogy közzé ad egy, az ügyfelemet rossz színben feltűntető kéziratot is, abban az esetben, ha az ügyfelem nem fizet neki 100 ezer dollárt"- nyilatkozta a színész ügyvédje. Bruce Willis egy millió dollárt és személyes tárgyainak visszaszolgáltatását követeli DiMattiától, aki a mai napig ingyen lakik Willis egyik villájában.

A hollywoodi filmcsillag nemrég szintén egymillió dollárra perelt be egy fotóst, aki egy amerikai internetes portálon azt állította, hogy színész meglökte őt, amikor le akarta fotózni. A fotós akkor azzal vádolta Willist, hogy megsérült az orra és egy foga is kitört, amikor a sztár a fényképezőgépet az arcába vágta.

Willis és ügyvédje azonnal cáfolta az elmondottakat. Az ő verziójuk szerint a színész mindössze annyit tett, hogy védekezően arca elé emelte a kezét, mert bántotta a szemét a vakuk villanása.