Owen Wilson felvágta az ereit

2007.08.27. 10:34
Kate Hudson volt pasiját vasárnap kórházba szállították, mert öngyilkosságot kísérelt meg. A színészre testvére talált rá, aki azóta is mellette van a kórházban.

A színészt rendkívül súlyos állapotban szállították a Santa Monica-i St. John's kórházba augusztus 26-án vasárnap - írja a National Enquirer. Wilson biztosra ment: az újságnak a kórház szóvivője úgy nyilatkozott, hogy "felvágta az ereit és gyógyszereket is bevett".

Wilson legutóbb akkor került be a lapokba, mikor tavaly pár hónapig

Kate Hudsonnal járt, de júniusban szakítottak. A színészre testvére, Andrew talált rá otthonában. A rendőrséghez és a mentőkhöz vasárnap délben érkezett a segélykérő hívás, akik rövid időn belül a helyszínre értek. A Santa Monica-i rendőrség a következő közleményt adta ki az esettel kapcsolatban: "2007. augusztus 26-án, vasárnap délután 12.10 perckor a Santa Monica-i Rendőrség hívást kapott a Tűzoltóságtól, a huszonharmadik utcából. A személyt elszállították a helyi kórházba ahol stabilizálták az állapotát." - írja a TMZ. A hatóságok a helyi törvények szerint nem árulhatnak el több információt. Az újság úgy tudja, hogy a 911-es segélyhívó számról 11.59-kor érkezett a hívás a Los Angeles-i Tűzoltósághoz. A rendőrség azonnal a helyszínen volt, és egy védőügyvéd is érkezett, aki állítólag Wilson képviselője. A mentők érkezése után pedig nyomban a helyi kórházba szállították a színészt, ahol összevarrták a csuklóján a sebet és kimosták a gyomrát.

Nagyon kemény

Perez Hilton celebblogger is írt a szomorú esetről, aki "hihetetlenül sokkolónak" találta Wilson öngyilkossági kísérletét. Miután megállapítja, hogy két újság is beszámolt arról, hogy Wilson felvágta az ereit és gyógyszereket vett be, a "Wow. Wow. Wow." szavakkal fejezi ki mennyire megrendítőnek találja a történteket. Szerinte "ez nagyon kemény." Hilton arra is figyelmezteti az olvasóit, hogy "az öngyilkosság soha nem jó megoldás gyerekek. Ne tegyétek!" A blogger értesülései szerint a kórházban mellette van két testvére, Andrew és Luke Wilson is.