Amy Winehouse bevallotta, hogy drogtúladagolás miatt kellett kórházba mennie. Az énekesnő még saját magától is megrémült és azt sem tudta, hol van. A rehabot persze visszautasítja, mert már jobban van az adneralininjekciótól és gyomormosástól.

A szerda reggeli kórházi látogatását követően délután már haza is mehetett a brit énekesnő, miután soron kívül kimosták a gyomrát és egy adrenalininjekcióval helyre tették. Hiába tanácsolják a barátai és az orvosok, hogy menjen rehabilitációra az énekesnő ellenáll, de azért szeret aggodalomra okot adóan nyilatkozgatni. 

"Ez volt az életem legrémisztőbb pillanatai közül az egyik. Nem tudom, hogy hogyan lehetne elmagyarázni, hogy mi történt velem. Már nem ismerem magamat. Nem is ismerhetném fel magamat. Ez rémítő volt. Irányíthatatlan voltam. Megrázott. Nem tudom, mi volt bennem. Soha nem akarom ezt újra érezni. Helyre kell raknom magamat. De már jobban vagyok. Hétfőn vissza megyek dolgozni"- jelentette be a The Sunnak. Közelállók szerint Winehouse heroint is fogyasztott azon a napon, mikor orvoshoz kellett vinni. A kábítószer túladagolás volt az utolsó állomása annak a háromnapos kikapcsolódásának, amit egy alkohol és gyógyszertúra előzött meg.

Heroin, extasy, lónyugató és egy kis whisky

Amy Winehouse tudja, hogyha ezt az életmódot folytatja, akkor nem fogja megélni az idős kort, mindezek ellenére a belátáson kívül más lépést még nem tanúsított. Családja ugyan rábeszélte, hogy egy időre költözzön szállodába, hogy magához tudjon térni, de annak sem volt sok értelme. Időközben az is kiderült, hogy konkrétan mit fogyasztott Winehouse, amitől ennyire kikészült a szervezte. Az extasy, kokain és lónyugató keverékét sose öblítse le az ember vodkával és whiskyvel, mert nemcsak egészségtelen, de még túlélni is művészet. A művésznő nemcsak hányt mint a lakodalmas kutya, de barátnője szerint már habzott is szája, mikor férje "bazd meg, elájult" felkiáltással hívta segíteni. 

Az énekesnőnek még Lily Allen is küldött virágot, ám minden igyekezet hiába a Winehouse nem hallgat senkire. Már rengeteg mindenen keresztülment ezért nemcsak kimerült, de egyik barátja szerint férje, Blake ráadásul bábuként irányítja és kénye-kedve szerint rángatja jobbra-balra. A fájdalmasan vékony énekesnőt a barátai mostanában leginkább csak egy zombihoz hasonlítják.