Amy Winehouse szétverte az öltözőjét

2007.11.05. 13:10
A hétvégi MTV-díjátadón Winehouse a fellépése előtt több ezer font kárt okozott az öltözőjében. Összespagettizte a falat, szétkaszabolt egy szőnyeget, székeket és gyümölcsöt dobált. A rombolást Snoop Dogg is végignézte, aki később nem is akart az énekesnővel lógni.

November elsején tartották meg az MTV European Music Awards díjátadóját Münchenben, ahol Amy Winehouse díjat is kapott, fel is lépett.

Snoop Dogg egyik ismerőse a Sunday Mirrornak nyilatkozott, így az is kiderült, hogy a botrányosnál is rosszabb fellépésnek voltak előzményei.

„Másfél órával a műsor előtt Snoop azt mondta, látni akarja Amyt. Amikor odaértünk, azt láttuk, hogy teljesen össze van zavarodva. Mindenki, még a menedzsmentje is, csak állt, és azt nézte, ahogy Amy spagettit dobál a falra.”

„Közel öt percig rugdosta a falat, mindent eldobott, ami csak a keze ügyébe került. Még az asztalokat és a székeket is. Aztán elkezdte felvágni a szőnyeget. Snoop tátott szájjal bámulta az eseményeket. Egészen kiborult, és később nem is akart Amyvel találkozni” – mesélte el a sztorit az ismerős.

Énekel. Itt még valamennyire egyben.

Pete Doherty, aki mostanában közös számot tervez Amy Winehouse-zal nem gondolja, hogy a Rehab előadójának orvosi segítségre lenne szüksége.

Doherty ezt azután mondta, hogy a díjátadón csendesen elszürcsöltek egy italt Winehouse-zal, pedig az énekesnő néhány korábbi botrányos fellépéséből okulva megfogadta, nem lép színpadra tökrészegen, mert akkor elfelejti a dalszövegeket.