horoszkóp

Amy Winehouse-nak ismét van foga

2008.02.11. 16:25
Az énekesnőnek több oka is van, hogy mosolyogjon: szétnyerte magát a hétvégi Grammy-díjátadón, férje szerelmeslevélben könyörög neki, hogy ne hagyja el, és végre megcsináltatta a foghíját.

Amy Winehouse okkal mosolyog a hétvége óta: a hétvégi Grammy-díjátadón hat jelölésből öt díjat nyert, pár hete még válással fenyegetőző férje könyörög neki, hogy ne hagyja el, és végre megcsináltatta a pótlást az évek óta hiányzó foga helyére – írja a Daily Mail.

Villantott egy egészségeset

Bár az énekesnő az utolsó pillanatban mégis megkapta a beutazási engedélyt az USÁ-ba, ez már túl későn jött ahhoz, hogy személyesen is ott lehessen a Grammy-díjátadón. Ezért műholdas közvetítéssel, egy londoni stúdióból lépett fel. Ahhoz, pedig, hogy itt jól nézzen ki, szombat délután apja kíséretében kiugrott a rehabról pár órára a fogorvosához, majd innen távozóban már boldogan villogtatta rendberakott fogsorát.

Amy Winehouse, még fog nélkül

Egy közeli ismerőse szerint nem csak a régóta szembetűnően hiányzó jobb felső hármast csináltatta meg: „Volt még egy, hátrébb, ami nem annyira látszott. Nagyon félt, hogy elveszíti a fogait, bár az egyiket például ő maga húzta ki, ami elég undorító. Az ínye állandóan gyulladt, és több foga is meglazult”.

Kicsit megbicsaklott a rehabon

Az énekesnő fogainak állapota nem kis részben drogfüggőségének is köszönhető, így az elvonókúra remélhetőleg ezen is segít majd. Bár apja szerint múlt héten nem sokon múlt, hogy lánya ismét feladja: „Csütörtökön eléggé kiborult. A személyzet felhívott, azonnal berohantam és vele voltam egész éjjel. Sokat sírtunk, végül beleegyezett, hogy maradjon és azóta már túlvan a nehezén. Most már jobban érzi magát” – mondta el az édesapa a FemaleFirstnek.

A Grammy-díjátadós közvetítésen Winehouse végre összeszedettnek és ápoltnak tűnt, sőt még a körmeit is kifestette, és bár személyesen nem volt jelen, de egyértelműen az ő fellépése volt az este fénypontja. Első megnyert díját – a Legjobb Új Előadó címét - Cindy Lauper énekesnő konferálta fel, aki örömében ugrált, amiért Winehouse-t jelentheti be győztesként. Köszönőbeszédében Wino férjének, családjának és szülővárosának ajánlotta győzelmét: „Köszönöm a szüleimnek – és az én bebörtönzött Blake-emnek. És Londonnak, ahol Camden Town épp leég”. Perez Hilton celebblogger szerint a londoni belváros egyik leégett kocsmája, a Hawley Arms többek közt Wino és Kate Moss kedvenc helye is volt.

Férje visszasírta magát

Az énekesnő férje, Blake Fielder-Civil is erősen aggódik, amiért neje ennyire összekapta magát: bár pár hete még ő fenyegette válással nejét, ha nem megy rehabra, most levélben könyörgött neki, hogy ne váljon el tőle – írja a The Sun. Sőt, ha kell, még a családját is megtagadja, csak maradjon vele: „Bébi, kedvesem! Kérlek, ne hagyj el, Amy! Annyira félek, hogy most, hogy egyenesbe jössz, észre fogod venni, hogy nem érdemellek meg! Istenem, kérlek, ne hagyj el! Bármit megteszek, hogy bebizonyítsam, a szívem-lelkem a tiéd! Anyámnak én mondtam el, hogy néha alig vagy magadnál a látogatásokkor [Fielder-Civil anyja ezt aztán a sajtóban tette szóvá, nagyon feldühítve ezzel az énekesnőt – a szerk.] Az apád szerintem néha indokolatlanul bánt, de én ennek ellenére is szeretem és tisztelem őt. Az én családommal befejeztem: se látogatások, se telefon, se semmi. Az új családomat szeretem, és be akarom bizonyítani nektek, hogy nem vagyok egy kibaszott vesztes, és hogy rámbízhatják a lányukat. Ha te is meg tudsz bízni bennem. A te családod már az én családom is, ha elfogadsz. Kérlek, ne hagyj el. Nagyon szeretlek! Csók: Blake”

Mitch Winehouse, az énekesnő apja szerint a levél mélyen megindította a lányát, aki maga kérte a lapot, hogy tegyék közzé a levelet: „Amy elsírta magát, amikor elolvasta. Azért szeretné, hogy mindenki lássa, mennyire elkötelezettek egymás iránt, és hogy abbahagyják a drogokat, megmentsék a házasságukat és az életüket. Ezt én is támogatom – amíg valóban drogok nélkül csinálják”.