horoszkóp

Amy Winehouse összemelegedett a ''jó Blake''-kel

2008.02.19. 14:15
Kapcsolódó cikkek (1)
Az énekesnőt Kelly Osbourne bízta rá Blake Wood fotósra, akinek elméletileg csak a drogoktól és a rossz társaságtól kellett volna távoltartania a zűrös életű művésznőt. Egyre inkább úgy tűnik azonban, hogy ennél többről van szó.

Amy Winehouse-t a rehabról való pénteki szabadulása óta nem lehet Blake Wood nélkül látni, ami odáig rendben is volna, hogy közös barátjuk, Kelly Osbourne kérésére az amerikai fotós szemmel tartja Winót, nehogy visszaessen. Az viszont már némileg túlkapásnak tűnik, hogy eközben ölelkeznek, gyengéden lassúznak és közös szállodában laknak.

Dr. Jekyll lenyúlja mr. Hyde nőjét?

Az énekesnő és állandósult kísérője - aki nemhogy nem drogozik, de még munkája is van, ezért az angolszász sajtó a zűrös életű férj, Blake Fielder-Civil ellentéteként, csak "a jó Blake"- ként emlegeti - kedden például Andrew Buckler divattervező partijára volt hivatalos. A Shoreditch House nevű londoni klub szemtanúi szerint azonban teljesen meggyőzően hozták a szerelmespárokra jellemző viselkedést – írja a The Sun. „Blake egész este le se vette a szemét róla, ő vitte a táskáját, amikor pedig Amy állt a DJ-pultba, végig mellette ácsorgott, miközben átölelte a derekát. Aztán egy romantikus számnál lassúztak egyet, miközben végig mélyen egymás szemébe néztek” – számolt be a lapnak egy jelenlévő.

„Teljesen nyilvánvaló vonzalomnak tűnt. Ha [Amy] nem volna férjes asszony, azt mondanám, ők egy fülig szerelmes fiatal pár. [Blake] le se tudta venni a szemét róla” – állítja a szemtanú, amivel nyilván újabb kétségbeesésbe hajszolja majd Wino börtönben ülő férjét, a „rossz Blake”-et, Fielder Civilt. Aki nyilván már annak se örült, hogy amikor neje pénteken kijött a rehabról, nem költözött haza régi, közös lakásukba, hanem egy londoni szállodában húzta meg magát: ugyanott, ahol Blake Wood is lakik – írta a Sun már korábban.

Amy

Drogért dedikáltat

Talán ennek is betudható, hogy a férj a hét végén túladagolta magát a börtönben, és nem sokon múltott, hogy sikerrel járjon. A News Of The World információi szerint Fielder-Civil úgy tudta, heroint szerzett, ám a vizsgálatok kimutatták, hogy a szer valamilyen mérgező anyaggal volt felütve. Winehouse férjén kívül hat másik elítélt is fogyasztott a szerből, mindannyian súlyos tüneteket produkáltak. Bár Fielder-Civil azt állította, hogy bevonulása óta nem drogozik, pár nappal a túladagolás előtt azért állították elő, mert ellógta az utolsó három drogtesztjét.

A börtön egyébként nem az a hely, ahol egyszerűen lehetne hozzájutni tiltott szerekhez, de köztudottan semmi nem lehetetlen. A jellembajnok Fielder-Civil például felesége dedikált fotóiért cserében szerezte az anyagot magának – tudta meg a Sun. „Blake-nek valahogy fizetnie kell a cuccért, és ő habozás nélkül kiárusítja a felesége hírnevét” – állítja a lap forrása. „Rendeléseket vesz fel a bentiektől, aztán megkéri Amyt, hogy hozzon neki dedikált fotókat. Még arra is ráveszi, hogy valami személyes jellegűt írjon rá, hogy még hitelesebb legyen az áru, aztán becseréli őket egy-egy adagra”. Ez persze nem azt jelenti, hogy Winehouse-nak ekkora rajongótábora van a börtönben: „A benti srácok úgy gondolják, majd kapnak ezekért valamennyit az eBayen”.