horoszkóp

Amy Winehouse az utcán drogozik, és magát csonkítja

2008.04.21. 18:35
Amy Winehouse néhány nappal férje születésnapja után, amit kihagyott, az utca közepén ténfergett egy marihuánás cigarettával. Az énekesnő házasságáról egyre többen mondják, hogy romokban hever, Winehouse minden eddiginél keményebben próbálja magát megölni a drogokkal, ráadásul a korábban öncsonkító szokásáról beszélő énekesnő a jelek szerint mostanában cigarettákat nyom el a karján.

Amy Winehouse péntek este, mikor egy ismerőse születésnapjáról tartott haza, az utca kellős közepén drogozott – olvasható a News of the Worldben. A beszámolók szerint Winehouse teljesen be volt tépve, és egyáltalán nem zavartatta magát a körülötte lévőktől.

Ez a legutóbbi eset biztos nem tesz majd jót a zenélésnek, mert még jobban feldühíti majd a főnökeit, akik a múlt héten azt mondták neki, addig nem jelentethet meg új anyagot, amíg le nem áll a drogokkal.

„Teljesen máshol járt, és egyáltalán nem érdekelte, ki látja szívni” – mondta el a lapnak egy szemtanú a drogtól vörös szemű énekesnőről. Itt megnézheti videón is azt, ahogy az énekesnő káromkodva füvet szív Londonban.

Úton a válás felé

A lap szerint úgy néz ki, Winehouse-t nagyon megviseli, hogy férje, Blake Fielder-Civil börtönben van. Mások azt mondják, az énekesnő házassága romokban hever, Winehouse kerül minden találkozást férjével, még a múlt heti születésnapja alkalmából sem köszöntötte fel.

A Daily Mail szerint Fielder-Civil válással fenyegette meg Winehouse-t, amiért folyamatosan elmaradnak a látogatások. A börtönbüntetését töltő férjből a féltékenység is beszél, mert Winehouse mostanában férfiak oldalán látható, ráadásul az egyik beígért januári látogatás azért maradt el, mert Winehouse egy producerrel, Marc Ronsonnal rótta az utcákat. Persze lehet, hogy csak munkaügyben töltötték együtt az estét.

Winehouse teljes összezavarodására jó példa, hogy legutóbb – férje születésnapja után néhány nappal – a Jó Blake-ként aposztrofált férfival lógott együtt, de azért magával vitt egy bekeretezett képet, amin ő látható a börtönben ülő férjével, még a régi, szép időkben. Winehouse a találkozáskor készült képeken megfáradtnak tűnik, azért a jellemző szemfestés és a haj még megvan.

Amy Winehouse

A Jó Blake-kel közös autózásról készített képeken látszik, hogy Amy Winehouse karján egy cigaretta okozta seb van. Az énekesnő korábban már beszélt róla, hogy rendszeresen okoz magának fájdalmat, de az év elején úgy nézett ki, sikerült leszámolnia szokásával.

Úton istenhez

Közben Blake Fielder-Civil, akit felesége elhanyagol a börtönben, a Daily Mail szerint igyekszik leszokni a drogokról. Beszámolók szerint Fielder-Civil sok drogoshoz hasonlóan istenhez fordult, igaz, inkább a házasságának válságos helyzete, mint a drog miatt.

Fielder-Civil a múlt héten a börtönben felvette a római katolikus vallást. „Blake egyre komolyabban vette a vallást. Amióta bent van, Blake szinte mindennap elment a börtönlelkészhez. Az egész börtön nagyon stresszes neki. Amiatt, hogy Winehouse a felesége, nagyon kilóg a sorból a rabok között. Nagyon komoly erőfeszítéseket tesz azért, hogy megszabaduljon a drogfüggőségétől, és visszarakja az életét a rendes kerékvágásba. Korábban nem érdekelte a vallás, de a lelkész barátságosnak tűnt neki, olyannak, akihez fordulhat” – mondta el a börtön egyik alkalmazottja a Daily Mailnek.

Fielder-Civil az istenhez való közelkerülésen kívül azzal foglalkozik, hogy a börtönlapba írogat. A lapnak nyilatkozó dolgozó szerint Winehouse férje már csak ezért is vigyáz magára, mert ha megszeg egy szabályt, vagy megbukik egy drogteszten, akkor megvonják tőle ezt a kiváltságot.