Folytatódik Amy Winehouse ámokfutása

2008.06.17. 15:08
Az énekesnőt mégse engedik ki a kórházból, ahova hétfőn vitte be édesapja. Wino saját háza előtt, autogramosztás közben lett rosszul, és bár a kihívott mentők ellátták, aggódó apa elővigyázatosságból kórházba vitte, ahol 24 órás megfigyelésre fogták. Pár nappal ezelőtt majdnem elmaradt a Roman Abramovics-féle fellépése is, mert az énekesnő már érkezésekor ki volt ütve. Menedzsmentje eközben igyekszik mindenkit eltávolítani körüle, aki rossz hatással lehet rá: most a fodrász volt soron, akit egyszer az énekesnővel közösen már letartóztattak kábítószer birtoklása miatt.

Bár úgy volt, csak 24 órás megfigyelésre tartják benn, mégse engedik haza orvosai Amy Winehouse-t, akit hétfőn délután vitt be édesapja, miután az énekesnő autogramosztás közben elájult - írja a Daily Mail. A marylebone-i London Clinic magánkórházban elvégzett vizsgálatok eredményei ugyanis semmilyen támpontot nem adtak arra nézve, mi okozhatta az énekesnő rosszullétét, így orvosai további teszteket tartanak szükségesnek. Szóvivője szerint "Úgy tűnik, jól van, de [az orvosok] inkább rászánnak még némi időt, hogy biztosak lehessenek. Addig lesz benn, amennyi időt ez igényel. Még mindig nem tudják, mi történhetett, a vizsgálatok eredményei ugyanis nem mutattak semmi értékelhetőt".

A Sun információi szerint Winehouse hétfő délután camdeni lakása lépcsőjén állva épp autogramot osztogatott kanadai rajongóinak, amikor hirtelen elájult. Szerencsére mellette volt személyi asszisztense, aki elkapta őt, majd a mentőket is kihívta - tudatta a híresség szóvivője a sajtóval. A szakemberek a helyszínen ellátták a sejthetően továbbra is drogpoblémákkal küzdő énekesnőt. Egyes források hétfőn este az állították, hogy Winehouse bokája is megsérült, amikor leszédült a lépcsőn - bár ezt egyelőre hivatalosan nem erősítették meg -, egy szemtanú szerint pedig annyira hirtelen jött a rosszullét, hogy közvetlenül az incidens előtt az énekesnő még vígan nevetgélt a rajongóival.

Winehouse édesapját ez azonban nem nyugtatta meg, és hétfő este úgy döntött, elővigyázatosságból inkább kórházba viszi lányát egy alaposabb kivizsgálásra. Mivel az orvosoknak nem sikerült kideríteniük, hogy mi okozta a rosszullétet, benntartották őt 24 órás megfigyelésre, és további vizsgálatoknak vetették alá. Mivel azonban a tesztek egyelőre nem hoztak eredményt, az orvosok a további kivizsgálás mellett döntöttek.

Amy Winehouse megint kiütötte magát

Bugyi nélkül koncertezett

A NY Daily News információi szerint a híresség már Roman Abramovics barátnője galériájának megnyitóján sem volt teljesen képben, annyira, hogy a kétmillió fontos díjazású fellépés kishíján el is maradt. Egy bennfentes a lapnak elmondta, hogy Winehouse már a londoni reptérre is meglehetősen rossz állapotban érkezett: annyira, hogy a szervezők fejében állapotát látva még az is megfordult, hogy valaki mást keresnek helyette. Az idő rövidsége miatt azonban már nem találtak megfelelő beugrót.

Az énekesnőnek fél tizenegykor kellett volna fellépnie, de további két órába telt, hogy valamelyest összeszedje magát, és csak fél egy körül botorkált elő az öltözőjéből. A lap információi szerint Winehouse az este folyamán csak kólát ivott (nem, nem kevertük a kokainnal, tényleg), egyik cigarettáról gyújtott a másikra, és a színpad mellett álló vendégek számára az is nyilvánvalóvá vált, hogy nem visel bugyit rövidke ruhája alatt. Egy szemtanú szerint azonban a műsor a kis kellemetlenségek ellenére - vagy épp azok miatt - fergetegesre sikeredett.

Ők megvédenék

Winehouse menedzsmentje eközben szorgalmasan dolgozik azon, hogy mindenkit eltávolítson a közeléből, aki negatívan befolyásolhatja. A tisztogatás egyik áldozata lett most a fodrásza és egyben stylistja, Alex Fodden is – írja a Hollywood Backwash. A férfit az énekesnővel és férjével együtt októberben letartóztatták, miután egy bergeni hotelben kábítószert találtak náluk. A Metropolis Management első áldozata Alex Haines, Wino menedzserének asszisztense volt, akinek azért kellett mennie, mert állítólag viszonya volt a hírességgel.

Eközben Winehouse férje, aki még mindig börtönben ül egy kocsmai verekedés és vesztegetés miatt, jóval komolyabb és erőszakosabb módszerekkel próbálja távoltartani vetélytársait. Egy börtöntársa azt állította a Sunnak, hogy Fielder Civil 20.000 fontot (kb. 6 millió forint) ajánlott fel egy bennlakónak, ha elintézi, hogy összeverjék Pete Dohertyt, aki mostanában feltűnően sok időt tölt drogtestvére oldalán. Annie Lennox viszont inkább a paparazzókat távolítaná el kolléganője közeléből, mivel szerinte a problémás énekesnő csak akkor tudná rendbe hozni életét, ha nem szerepelne állandóan az újságok címlapján.

15%
3990 Ft
3392 Ft
15%
4290 Ft
3647 Ft