horoszkóp

Amy Winehouse most már szó nélkül üt

2008.07.09. 15:13
Kapcsolódók (1)
Az énekesnő hétvégén egy pubban húzott be egy ismeretlennek, otthon aztán a saját biztonsági személyzete is kapott. Utoljára Fatboy Slimtől láttunk ilyet, de az klip volt.

Amy Winehouse egy camdeni kocsmában ismét megvert egy ismeretlent szombat éjjel - írja a Sun. Az áldozat, a 29 éves Wayne Lindsay szerint Wino háromszor vágta őt orrba a Good Mixer nevű helyen, mikor a pultnál mögötte állt, majd dühödten elviharzott. "Eléggé fájt, és nem is értettem, miért kapom! Még csak nem is mondtam vagy tettem semmit!" - állítja a férfi, aki szerint Winehouse vadul tekilázott, és már "eléggé úgy nézett ki, mint aki valahol máshol jár". Winehouse egy ismerőse azonban védelmébe vette a pofozkodós énekesnőt, és azt állítja: "valaki belecsípett a fenekébe, és csak erre reagált".

Winehouse fenekének kívánatosságáról megoszlanak a vélemények, de a jelek szerint tehát van, aki annak tartja, és még csak nincs is egyedül: két napja az énekesnő egy vele fotózkodó rajongójának húzott be ugyanezzel az indokkal. A Glastonbury Fesztiválon arcbakönyökölt rajongónál először az volt az indok, hogy a haját próbálta meghúzni, ám a srác - aki azóta is boldog, amiért személyesen maga Wino inzultálta - elárulta, hogy egy mögötte álló ismeretlen egy kalapot vágott az énekesnőhöz, aki erre reagált tévesen.

A verekedős kedvű énekesnő tegnap éjjel a saját személyzetét is felpofozta: hajnalban, egy kocsmatúrát követő hazatérésekor a lakása előtt álló biztonsági őrnek húzott be egyet - írja a Sun, és fotósorozattal is bizonyítja a történteket. Az őröket lemezkiadója állította a lakás elé, mikor úgy döntöttek, háziőrizetbe helyezik Winehouse-t, és az volna a feladatuk, hogy előzetes egyeztetés nélkül senkit se engedjenek be hozzá. Az intézkedés ésszerűségét némileg csökkenti, hogy ha Wino ugyanakkor fél éjszakákat tölthet kocsmatúrázással, úgy a drogbeszerzés sem jelenthet igazi nehézséget.

A kontrollálhatatlan pofozkodási kényszer egyébként létező tünete Fatboy Slim Push the Tempo című számának: