horoszkóp

Amy Winehouse DJ-pultról szippantja a kokaint

2008.07.13. 18:54
Kapcsolódó cikkek (1)
Amy Winehouse szombaton elment bulizni, aminek a végére állítólag úgy nézett ki, mintha fél Kolumbia az orrában lenne. Winehouse-nak egyelőre nem sikerül kevésbé önpusztító életmódot folytatnia az eddiginél, legalábbis a kokainozás biztos nem tesz jót egyre rosszabb állapotban lévő szervezetének. A buli hevében még elkezdett börtönben ülő férjéről is áradozni, pedig az utóbbi időkben elhanyagolta a láthatásokat, ráadásul állítólag más fickókat is az ágyába engedett. Közben azt is megtudtuk, hogy talán nemcsak tüdőtágulása van, hanem a szíve is kezdi feladni a sok drogozás miatt.

Amy Winehouse-nak önpusztító életvitele mellett arra is jutott ideje, hogy egy klubestet indítson el Camdenben. Az estét Snakehips At The Monarchnak hívják, most szombaton volt először, aminek a főattrakciója az lett volna, hogy Amy Winehouse DJ-párbajt vív DJ Bioux-val, de a BBC beszámolója szerint Winehouse végül egyáltalán nem zenélt az este folyamán. A zene egyébként a helyszínen lévők szerint jó volt, de az est igazi különlegességét az adta, hogy Amy Winehouse nagy eséllyel kokaint szívott a DJ-pultnál annak ellenére, hogy tüdőtágulást állapítottak meg nála, valamint, hogy mindenki azt mondja a környezetében, hogy abba kéne hagynia az önpusztító bulizást, mert belehal. A The Sun viccesen fogalmaz, azt írják, hajnali kettőre úgy nézett ki, mintha fél Kolumbia az orrában lenne.

Ráadásul a legújabb hírek szerint nemcsak a tüdeje, hanem a szíve is kezd tropára menni a sok bulizástól. Most derült ki, hogy amikor kórházba szállították, és megállapították nála a kezdeti tüdőtágulást, akkor azért vitték be, mert a szívével volt gond. "Attól rettegtünk, hogy szívrohama van. Alig volt pulzusa, és alig kapott levegőt. Arra panaszkodott, hogy szúr a mellkasa. Szörnyű volt. Megkérte Mitchet (az apja - a szerk.), hogy vigye be a kórházba, mert nem akart nagy felhajtást, de nagyon komoly volt a dolog. Sokkal komolyabb, mint amilyennek azóta beállítják. Sokkal nagyobb a kockázata annak, hogy a drogok miatt leáll a szíve, mint annak, hogy komoly lesz a tüdőtágulása" - nyilatkozta egy ismerős az esetről

A The Sun leírása szerint Winehouse az estét egyszerű piálással kezdte, majd jött egy kis kokainozás, hogy utána a közönséget szórakoztathassa. Winehouse azt mondta a klub vendégeinek, hogy újra összeáll majd férjével, aki 10 nap múlva szabadul a börtönből. "Blake a legjobb dolog, ami valaha történt velem. A láthatásoknak élek, még akkor is, ha egy üveg elválaszt minket. Az én Blake-em 11 nap múlva szabadul. Ez az egy, ami érdekel. Ő a legjobb barátom, ő a mindenem" - mondta Winehouse a klub közönségének. Úgy látszik új hódolója ezek szerint elillant, mint egy enyhe tavaszi zefír.

Az énekesnő kezdett belemelegedni a produkcióba, így megtudhattuk, hogy minden alkalomra van egy megfelelő száma. "Rengeteg számot hallgattam. Elvis She's Not You-jára szoktam kiönteni a szívem. Minden alkalomra van egy számom" - ecsetelte Winehouse.

Miközben Amy Winehouse azt mondja, a szíve még Blake-é, a szülők a nyilatkozatok alapján egyre kevésbé jönnek ki egymással. Winehouse apja Blake Fielder-Civilt hibáztatja azért, hogy lánya drogfüggő lett. Fielder-Civil anyja viszont azt mondja, hogy a fia már egyszer megmentette Winehouse életét egy drogozós estén, ráadásul Winehouse nem volt hűséges börtönben ülő fiához, úgyhogy békén kéne hagyni.

"Blake tavaly augusztusban egyszer megmentette az életét. Lélekjelenlétének köszönhetően kihívta a mentőket. Azt mondták, szívproblémája volt, és rohama a drogok miatt. Blake sosem mondta nekem, hogy Amynek tüdőtágulása lenne. Én azt gondolom, hogy ez szívprobléma, ráadásul a drog miatt. Amynek több futó kalandja is volt, amióta Blake börtönben van, és többet is drogozik azóta. Miért nem hagyják már békén Blake-et?" - tette fel a kérdést Fielder-Civil anyja, amikor Winehouse rohamáról nyilatkozott.