Amy Winehouse fotósveréssel ünnepelte férje szabadulását

2008.11.06. 21:10
Az énekesnő férjét szerdán engedték ki a börtönből, de nem is találkozhatott nejével, mert azonnal az elvonóra szállították. Winehouse fotósveréssel vezette le a feszültséget, majd ismét ájultan vitték haza.

Blake Fielder Civilt szerdán reggel 8-kor engedték ki a suffolki Emonds Hill börtönből, ahol 27 hónapos büntetését töltötte. Bár csak decemberben szabadult volna, a bíróság egy megállapodás fejében elengedte a hátralévő idejét, ha vállalja az elvonókúrát.

Amy Winehouse
még mindig nincs a topon

A Sun beszámolója szerint Fielder Civil sápadt volt, a karján rejtélyes sebhelyek látszottak, a lap fotója alapján azonban úgy tűnik, jópár kilót felszedett egykori dzsanki-önmagához képest. „Először is Amyt akarom látni, hogy letépjem a bugyiját! Kemény volt ott benn, piszkosul durva, de most már kinn vagyok, és ez a lényeg! Ez pazar! Isten hozott a szabad világban engem és Barack Obamát!” – foglalta össze lelkiállapotát és politikai hitvallását a rá váró újságíróknak Fielder Civil. Sajna csalódnia kellett, mert – a bírósági határozat értelmében - azonnal a surrey-i Life Works rehabilitációs klinikára szállították, ahol az elkövetkezendő egy hétben még neje sem látogathatja. „Amy se volt túl boldog ettől, de igazából Blake az, aki piszkosul ki volt akadva. Azt gondolta, hogy kisétál a börtönből, egyenest a neje karjaiba” – mondta el egy barátja a lapnak.

A nem túl boldog Winehouse eközben megszokott sportjával, fotósok ütlegelésével fejezte ki lelkiállapotát. Az énekesnő délután meglehetősen szétcsúszott testi- és lelkiállapotban hagyta el lakását, szétütött az ajtaja előtt várakozó fotósok közt, miközben azt kiabálta: „Na, ki legyen az első? Ki kér még?”, a férje szabadulásával kapcsolatos kérdésekre azonban nem volt hajlandó reagálni. Ezután beugrott egy drog- és alkoholrehabilitációs klinikára, majd egy receptet szorongatva, könnyes arccal és lesírt sminkkel tért haza.

Pár órával később feltűnt a színen apja, Mitch Winehouse, majd – a Sun beszámolója szerint valamelyest rendbehozott külsejű - lányát kísérve egy taxival mindketten távoztak. Este azonban Wino ismét szétzuhanva tért vissza otthonába: barátai fuvarozták haza a taxi padlójára ájult énekesnőt.