Amy Winehouse topless fürdőzött

2008.12.22. 13:47
Amy Winehouse a rehabja végén úgy döntött, fürdik egyet a Karib-térségben. Saint Luciára repült, gyorsan le is dobta a ruháit, és egy szál bugyiban beszaladt a vízbe. Természetesen lefotózták, így most ön is gyönyörködhet az énekesnő fedetlen testében.

Néhány jó fotónak köszönhetően mindenki megnézheti Amy Winehouse rehab utáni alakját. Amy Winehouse néhány hete, egy rosszullét után került kórházba, de azóta a nemzetközi sajtóban egyre többször emlegetik rehabként a mostani kórházi ápolást.

Az énekesnő nemrég a Karib-térségbe, Saint Luciára repült, hogy kipihenje a kórházi ápolást, valamint barátokat is meglátogatott – írja az ausztrál News.com. A történetben az az igazán lényeges, hogy Winehouse lement a partra egy szál bugyiban fürdeni, így most mindenki megnézheti, hogyan néz ki az énekesnő három hét kórházi ápolás után.

Nézzen még meztelen fürdést! Saját felelősségre!

Az énekesnő nem először nyaralt St. Lucia szigetén. Tavaly szeptemberben a férjével, Blake Fielder-Civillel töltöttek el néhány napot a szigeten Winehouse kiadójának a pénzén. A beszámolók szerint összehányt, vérfoltos, teljesen felforgatott szobát hagyott a pár hátra a takarítószemélyzetnek. Akkor néhány tűszúrásos kép készült Winehouse-ról. A Right Pundits szerint az akkori nyaralás éjszakánként 1400 dollárba került.

A mostani történésekről a The Sun honlapján egy videót is találhatunk, amin az látszik, ahogy Amy Winehouse félmeztelenül táncol a hotelszobája erkélyén. Azt írják, hogy az énekesnő erkélye a hotelnek egy kifejezetten csendes, az idősek körében népszerű részére néz.