horoszkóp

Amy Winehouse folytatja, ahol abbahagyta

2009.03.05. 21:45
Amy Winehouse 71 napig nyaralt a St. Lucián, ahol úgy látszik annyira megszokta a monokinizést, hogy új londoni házában is egy szál bugyiban nyit ajtót. A repülőgépen hazafele elővette európai modorát, jól beszólt egy utastársának. Amy Winehouse visszatért a szülőföldre, és úgy látszik, nem sokat változott.

Állítólag egy kevésbé drogos, jó formában lévő Amy Winehouse tért vissza 71 nap nyaralás után Angliába. Azt nem tudni biztosan, hogy meg akarja-e végül menteni a romokban lévő házasságát Blake Fielder-Civillel, a hírek teljesen ellentmondásosak, de az biztos, hogy Winehouse a józanabb élet jeleit mutatja, persze sok furcsa történéssel.

xposure amy winehouse1

Egyértelműen a józan oldalon van, hogy vett egy új házat London egyik csendes környékén – persze lehet, hogy ennek az itt élők annyira nem örülnek. A józan és csendes Winehouse is elég hangos valószínűleg. „Eleget estek már így is az ingatlanárak, Amy Winehouse beköltözése előtt” – panaszkodott az egyik újdonsült szomszéd a The Sunnak. A kétmillió fontos (kb. 690 millió forint) házban a szakmai karrierre is gondolva stúdiót is szeretne berendezni. És, hogy a karibi meleg hangulat se legyen túl messze, szaunát is beszereltetne. „Ez is része annak az egészségesebb életmódnak, amit szeretne folytatni. De nem akar nyilvános stúdióba menni doglozni, ahol sürgetnék, otthon tervez stúdiót berendezni. Csomó számot felvett még Camdenben. Hasonlót szeretne itt is” – nyilatkozta az énekesnő egy ismerőse a The London Papernek. A már kevésbé egyértelműen józan lépések között van az, hogy Winehouse a minap egy szál bugyiban szaladt ki valamiért a házából. Egyáltalán nem zavarta a hideg, londoni tél.

St Luciáról hazafele már azért elővette a jobbik, korábbról ismert modorát. A repülőgépen jól összebalhézott az egyik utassal, mert az Winehouse állítása szerint furcsán nézett rá. A repülőúton Winehouse állítólag azért volt ideges, mert teljesen felzaklatta a találkozás gondolata a férjével, akivel tényleg nem lehet tudni, hogy akkor pontosan hányadán is áll.

A józanság felé vezető útnak voltak azért rosszabb pillanatai, hiába St Lucián rehabilitálta magát az énekesnő. Például, amikor egy alkalommal elfogytak az elvonókúra alatt szedett drogpótló gyógyszerei, kórházba kellett szállítani, mert szörnyen nézett ki, és folyamatosan reszketett.

Persze érdekes híreket a nyaralásáról is szolgáltatott, de tény, hogy minél több ideje volt kint, annál kevésbé kínosakat. Az egyik utolsó egy leszbikus románcról szólt. Az egész karibi útra viszont a legjellemzőbb az volt, hogy Winehouse-on gyakorlatilag alig volt ruha, és úgy néz ki, ezt a szokását Londonba hazatérve megtartotta.