Amy Winehouse pelenkát villantott

2008.05.28. 18:19
Az énekesnő hétfőn elment meglátogatni a férjét a börtönbe, ami nem sikerült neki. Egy fotósnak viszont sikerült befotóznia a szoknyája alá, pedig jobb lett volna, ha nem teszi. Mert most a fél internet azon rugózik, hogy Amy Winehouse vajon pelenkát visel-e; ahelyett, hogy inkább örülnének, hogy egyáltalán viselt valamit.

Amy Winehouse hétfőjének egy részéről már beszámoltunk, amikor megírtuk, hogy megvert egy lesifotóst. A német Bildnek köszönhetően azonban most az énekesnő akciójának egy sokkal ijesztőbb részletét mutathatjuk be.

A sztori annyi, hogy Winehouse elindult otthonról, hogy ismét nekifusson a lehetetlennek, azaz hogy ne késse le a látogatási időt férje börtönében. Ez sajna ezúttal se sikerült neki, pedig még csini virágmintás miniruhát is vett az alkalomra. És ez hiba volt: miközben bánatát egy lesifotós lökdösésével próbálta levezetni, az események forgatagában az egyik fotós sajnos befényképezett a ruha alá. Bár ne tette volna! De tényleg! A sokkoló képen ugyanis Amy Winehouse valami egészen különös dolgot visel.

A különféle oldalak tippjei szerint a fehér valami lehet pelenka, szárnyasbetét, esetleg egy kikapcsolódott body. Mi nem mernénk komoly tippeket adni, ráadásul szerkesztőségünk közös tudatalattija a bodyn kívüli összes lehetőség elképzelését blokkolja.

A látványért mi kérünk elnézést, pláne egy ilyen szép napos délután, de azért mondják meg, önök szerint mi van Amy Winehouse szoknyája alatt!

Body

A nyolcvanas évek igen ellentmondásos ruhadarabja. Tulajdonképpen a csecsemők rugdalózójára hasonlít leginkább: egy olyan, melltartóval vagy felsőruházatként is viselhető pólóval egybedolgozott felsőrész, ami bugyiban végződik, és a lábak között össze lehet kapcsolni.