horoszkóp

Érdekből házasodott Viva

2006.09.06. 10:26
Az expornós esküvője és állítólagos babája mellé most extra adaléknak kiderült, hogy az egész cirkusz csak azért van, hogy a huszonegy(!) éves Viva Magyarországon maradhasson.
Klikk!

Viléna Viva a Színes Bulvárlap szerint csak azért ment férjhez, hogy hazánkban maradhasson. A Bajkeverők elnevezésű műsorban feltűnt expornósról rövid időn belül három hasznos információ is napvilágra került. Az első döbbenetet az okozta, hogy férjhez ment a Bajkeverőkben jó barátjaként megismert Knizler Péterhez, majd rá nem sokkal kiderült, hogy terhes.

Így aztán most nem is olyan meglepő, hogy megtudja ország-világ, hogy a házasság valójában csak formális, és azért volt rá szükség, hogy a görög-orosz lány az országban tudja folytatni töretlen ívelő pályafutását. Mindezt a napilap egy ismerőstől tudja, aki azt is elárulta, hogy az ifjú férj amúgy nagy-nagy szerelemben él egy Melinda nevű nővel, valamint hogy az esküvőt Knizler barátságból vállalta.

Igaz, igaz, nemigaz

Az érintett nem cáfolta az értesüléseket, csak bosszankodott, amiért kiderült. Knizler hirtelen jött ötletnek mondja a házasságot, Viva viszont hallgat. Az expornósnak ugyan tartózkodási engedélye eddig nem volt, de azért már keresett némi pénzt hazánkban, így ha létezik az a gyerek megszülheti. Ennek ellenére Viva habozik, és Önök is úgy javasolták, hogy ne tartsa meg, ha egyáltalán terhes.