horoszkóp

Kevesli a pénzt Ronnie Wood orosz kiscsajának anyja

2008.07.17. 19:00
Ronnie Wood alkalmi barátnőjének az anyja azt mondja, a rocker kihasználta lányát, mert nem fizetett neki eleget ahhoz képest, hogy milyen gazdag. Az alkoholista Woodot kirakta a felesége, de hajlandó tárgyalni vele, ha sikerül letennie a piát. Wood nem először tölti az idejét az orosz pincérlánnyal. A lány már egy korábbi elvonójára is elkísérte, igaz akkor sokan azt hitték, a lánya.

„Kátya azt mondta nekem: „Higgy nekem anya, nem csináltam semmi rosszat sem”. De ismerem a lányom. Ismerem a hangját, tudtam a hanglejtéséből, hogy hazudott nekem” – válaszolta Ronnie Wood szeretőjéről, Jekatyerina Ivanováról az anyja arra a kérdésre, hogy lánya lefeküdt-e a zenésszel. Aztán az anya folytatta: „Szerelmes belé. Büszke, hogy vele lehet. Nem a pénze miatt. A személyisége miatt. Nem mondja azt, hogy „szeretem”, csak azt, hogy „kedvelem”. De ismerem a lányom, és tudom, hogy szereti”.

Ivanova anyját az zavarja a legjobban a kapcsolatban, hogy szerinte Wood csak kihasználta lányát, legalábbis nem adott neki annyi pénzt, amennyit megérdemelt volna figyelembe véve, hogy Wood milyen gazdag. „Amikor Ronnie arra kérte, hogy menjen vele Írországba, felhívott és azt kérdezte, tudok-e neki kölcsönadni a repülésre. Meglepődtem, be kell vallanom. [Ronnie] azt mondta neki, hogy majd kifizeti neki az utat, meg az összes költségét. Kátya annyira naiv. Még csak 19 éves. Amikor elmondtam neki, hogy csodálkozom a dolgon, csak annyit mondott: „Te mindig csak a pénzre gondolsz – ez most a jövőm szempontjából jó”. Hát, látjátok, hogy mi most a jövője” – mesélt a lány anyja a Daily Mailnek.

Ronnie Wood

„Mindenkinek meg kell fizetnie azért, amit tett. Én vagyok az anyja, és nem örülök annak, ami történt. De azt hiszem, csak emberek. Szerintem jó tapasztalat ez neki. Meg kell tanulnia kiismerni az embereket. Sokkal óvatosabbnak kell lennie” – foglalta össze az anya a történetet. Majd hozzátette: „Boldog vagyok, hogy Ronnie a családjával van. A családja az, ahol lennie kell. Nem nagyon érdekel, hogy mi van vele, vagy az elvonójával. Csak a lányom érdekel”.

Jekatyerina Ivanova Londonban lakik a barátaival, és pincérként dolgozik. Így ismerkedett meg Ronnie Wooddal a Rolling Stones tagjával, aki a zenélés mellett fest is, és arra kérte a lányt, hogy legyen a modellje.

A The Sun arról számol be, hogy a most is éppen elvonón próbálkozó Wood a múlt hónapban, amikor szintén megpróbálta letenni az italt kétszer is vendégül látta a rehabon a lányt.

„Mindenki azt hitte, hoy ez a lány biztos Ronnie lánya, de aztán elég gyorsan világossá vált, hogy nem az. Abban maradtunk, hogy egy groupie” – mondta az egyik gyógyuló, aki azt is hozzátette, hogy Wood nem vett részt a foglalkozásokon, csak bejelentkezett a rehabra.

A történet lehet, hogy happy enddel záródik majd, annak ellenére, hogy eddig egyáltalán nem úgy nézett ki, hogy ez logikusan következne az eddigi eseményekből. Legalábbis viszonylag tiszta sor, hogy ha valaki lelép a feleségétől két hétre egy nála negyven évvel fiatalabb lánnyal Írországba, akkor a feleség ezt nem feltétlenül nézi jó szemmel. Ehhez képest Jo Wood, Ronnie Wood felesége, ímmár 23 éve azt mondta, ad még esélyt férjének, ha sikeresen megszabadul az alkoholtól. A feleség egyértelműen az italt teszi felelőssé, azt mondja, ha Wood iszik, akkor egészen más ember, akivel teljesen fölösleges arról beszélni, hogy miként lehetne a családi rendet visszaállítani az alkohol letételével.