horoszkóp

Prostikaland miatt rúgta ki Rooneyt menyasszonya

2004.07.26. 15:58
A tizennyolc éves angol futballsztár, Wayne Rooney menyasszonya teljesen kiborult, amikor vasárnap kiderült, hogy vőlegénye két éve lefeküdt egy prostituálttal. Coleen McLoughlin, a tinisztár focista ugyancsak zsengekorú menyasszonya véletlenül, egy bulvárlapból tudta meg az esetet. Coleen annyira kikelt magából, hogy felpofozta vőlegényét, majd hazaköltözött szüleihez.

Elfelejtett hancúrozás

Rooney beismerte, hogy annak idején 140 angol fontot fizetett az éjszakáért, ám rögtön meg is ígérte hitvesének, hogy soha az életben nem kerül sor hasonló esetre. McLoughlin kisasszony azonban hajthatatlannak tűnik. Barátainak elmondta, hogy bár szereti Wayne-t, mégsem hajlandó egy olyan férfival összekötni az életét, aki képes egy prostinak fizetni a szexért. Wayne-t most az édesanyja vigasztalja - úgy tűnik, nem sok sikerrel. A fiú már régen megbánta tettét, egész álló nap zokog és azt hajtogatja, hogy csak Coleent szereti. A viharos szakítás pár nappal azután történt, hogy a párocska visszatért két hetes barbadosi kiruccanásáról. Coleen egy vasárnapi bulvárlapból értesült vőlegénye két évvel ezelőtti afférjáról. Rooney 2002 decemberében egy haveri kiruccanást követően fizetett Charlotte Glover escortlánynak szolgálataiért - négy hónappal azután, hogy Coleennel elkezdődött kapcsolata. Az alkalmi duó állítólag egy lepattant fürdőszobában hancúrozott, miközben Charlotte ikertestvére, a szintén prosti Katie a hálószobában múlatta az időt Rooney egyik haverjával.

"Hihetetlenül kétszínű"

Colleen Mcloughlin és Wayne Rooney
"Nem tudom elhinni, hogy miközben Coleen-nel turbékolt, képes volt nekem fizetni a szexért. Hihetetlenül kétszínű" - nyilatkozta a felháborodott örömlány az angol The Sun bulvárlapnak. A Sunday Mirror angol bulvárlap állítása szerint Rooney egy kézzel írott cetlit is átadott a lánynak. "Dugásunk emlékére 2002. december 18-án, sok szeretettel: Wayne Rooney" - állt a papíron.

Négy nappal később Rooney megint közeledett volna a lányhoz, a prosti ezúttal viszont visszautasította. A lány a liverpooli Jolly Roger pub-ban dolgozott pultosként 2002 szilveszterének éjjelén. Rooney egyik haverja hívta meg a partira, később pedig beszállt a focista autójába. "Mondtam neki, hogy ezúttal nem fekszem le vele, de ő rám sem hederített és tovább próbálkozott. Olcsónak és mocskosnak éreztem magam azután a két héttel ezelőtti fürdőszobai aktus után. Szomorú voltam, mert bár talán tetszettem neki, mégis csak prostiként tekintett rám. Az, hogy pénzt kínált megint, csak még megalázóbbá tette az egész helyzetet. Visszautasítottam és ő leribancozott." - mesélte Charlotte a Sunday Mirrornak.

Két "tiszta" nő

A Liverpool's La Femme Agency konzumhölgyek kiközvetítésével foglalkozik, Charlotte is az ő alkalmazottjuk volt 2002 decemberében - állítja ő. Az ügynökség menedzsere szerint viszont ez egyszerűen képtelenség, mert a lányok csak múlt pénteken regisztráltatták magukat. "A továbbiakban nem vagyunk hajlandóak tárgyalni ezekkel a lányokkal" - nyilatkozta a szigorú menedzserasszony. Rooney, aki már menyasszonya nevét is a testére tetováltatta, nem kíván nyilatkozni. John Morrey, a fiú nagybátyja a Sunnak azt mondta: meg van győződve arról, hogy Rooney soha nem lenne képes ilyesmire.