horoszkóp

David Duchovny állítólag egy magyar teniszoktatóval csalta nejét

2008.10.19. 20:50
Pár nappal azután, hogy kiderült, a színész és felesége elválik, feltűnt a színen David Duchovny teniszoktatója. Bár a 28 éves magyar lány, Pákay Edit nem ismeri el, de nem is tagadja, hogy kalandba keveredett a szexfüggőségéből éppen kigyógyult hírességgel. Egyik barátja szerint az biztos, hogy a jelenleg ingatlanügynökként dolgozó sportoló szerelmes az X-akták sztárjába, azt viszont nem tudni, hogy David Duchovny érzései is ilyen komolyak-e. Mármint, ha tényleg van valami köztük.

Az éppen válófélben lévő David Duchovny a Mail On Sunday információi szerint szerelmi kalandba bonyolódott egy magyar teniszoktatóval, a 28 éves Pákay Edittel, akit közel egy évvel ezelőtt ismert meg. Pár napja még az a hír járta, hogy a szexfüggőségéből frissen kigyógyult színész azért dobta nejét, mert Tea Leoni megcsalta őt Billy Bob Thorntonnal. Ha hinni lehet a magyar lány kissé kétértelmű nyilatkozatainak, akkor ő sem annyira ártatlan. "Nagyon közeli barátok vagyunk. Nem akarom, hogy én legyek az a bizonyos harmadik, de tudom, hogy akár így is tekinthetnek rám. Még mindig sokszor teniszezünk. Nagyon jó játékos. Szereti a jó fizikumú, fitt nőket. Ő is nagyon jó formában van. Csodálatos férfi. Nagyon intelligens, kedves és egy jó ember" - nyilatkozta honfitársunk az állítólagos afférról.

Nem tagad

Amikor az újságíró arról kérdezősködött, hogy a barátságon kívül esetleg valami komolyabb kapcsolat köti-e össze őket, a 28 éves magyar lány a következőket válaszolta: "Nem akarok semmi olyat mondani, amivel árthatok Davidnek. Tagadni nem fogom. Nem tudom, hogy számára mit jelent a kapcsolatunk. Azonnal megtetszett, amikor megláttam. Ő az a fajta ember, akit minél jobban megismersz, annál jobban megkedvelsz." A Daily Mail információi szerint a színész és a teniszoktató, akinek számos híres kuncsaftja van, tavaly ismerkedett meg a Malibu Racquet Clubban. A lány egyik barátja szerint egyértelmű, hogy Pákay Edit szerelmes. "David azt mondta, hogy otthagyja a feleségét érte. Edit úgy gondolja, hogy ennek a kapcsolatnak van jövője. Hat hónapja, vagy talán régebben fizikai síkra terelték a dolgokat. Edit azért nem beszél róla, mert úgy gondolja, hogy David kitart mellette. Egy nagyon vonzó és érzéki nő. Csak 28 éves, de tudja, hogy milyen hatással van a férfiakra."

Pákay Edit hitt Duchovny-nak

Ami Pákay Edit szakmai karrierjét illeti: hat évesen kezdett el teniszezni, egy évvel azután, hogy édesanyja elhunyt, vagyis 15 évesen ifjúsági bajnok lett. Pár évvel később felvették a kaliforniai Loyola Marymount Egyetemre. Miután 22 évesen végzett, már nem érzett késztetést arra, hogy a profik között játsszon, normális életet akart élni. Így inkább ingatlanügynök lett és csak szabadidejében teniszezett. Idővel egyre többen keresték meg, hogy adjon nekik órákat. David Duchovny egyike volt ezeknek a jelentkezőknek. "Akár profi játékos is lehettem volna. Egy ügynökség meg is keresett, de az édesapám szerette volna, ha továbbtanulok. Nagyon sok egyetem ajánlott nekem ösztöndíjat, de végül a Loyolát választottam, mivel az edző magyar volt, és így legalább volt valaki, akivel az anyanyelvemen beszélgethettem. Évekig csak a sport és az iskola jelentette az életemet. Nem volt időm a randizásra. Voltak olyan napok, amikor csak négy órákat aludtam" - emlékszik vissza az egyetemi évekre a lány, aki egy barátja szerint a kissé visszahúzódó élet miatt néha még mindig nagyon naivan tekint a világra. Hozzátette, Pákay Editnek soha nem állt szándékában, hogy elcsavarja Duchovny fejét. "De ő egy csodálatos lány, David pedig egy szexuálisan túlfűtött férfi. Ő azt mondta, hogy szereti, Edit pedig elhitte neki."

Nem vicc

Bár a színész szóvivője tagadta, hogy Duchovny és Pákay Edit között lenne is bármi, de azt hozzátette, hogy a férfi és a lány valóban ismerik egymást. Tea Leoni, a híresség neje pedig nem kommentálta a híreszteléseket. Pákay Edit pedig egyelőre nem akar többet elárulni az állítólagos afférról. "Ha le akarja írni, hogy együtt vagyunk, akkor tessék. Én nem szállok vitába Önnel, ahogy David sem. De ő nem nyilatkozhat, mivel éppen válik. Ez egy nagyon nehéz időszak. Az emberek gyakran viccelnek azzal, hogy összejöttek a teniszoktatóikkal. Nos, történetesen én is egy teniszoktató vagyok. De nem akarom, hogy velem tréfálkozzanak. Az én érzéseim David irányába ennél komolyabbak."