Christina Aguilera gigantikus mellekkel tért vissza

2008.02.07. 11:24
Christina Aguilera énekesnő néhány héttel ezelőtti szülése óta most mutatkozott először a nyilvánosság előtt. Elment szavazni, aztán dedikálta legújabb DVD-jét, közben pedig mindenkinek megmutatta, mekkorára nőtt végül a dekoltázsa a terhesség alatt.

Christina Aguilera kedden jelent meg először nyilvános helyen három héttel ezelőtti szülése óta. Az énekesnő szavazni, ment mert kedden volt az amerikai elnökválasztási procedúrában igen fontos Szuperkedd.

Christina Aguilera szavaz

Miután fotósok gyűrűjében leadta a szavazatát, elment dedikálni legújabb DVD-jét, a Back to Basicset, derül ki a Daily Stabből.

Nézze meg Aguilerat!

A szavazáskor még nem pózolt a kameráknak az énekesnő, de a dedikáláskor már nagyon büszkén viselte a terhességnek köszönhetően óriásira duzzadt melleit.

Christina Aguilera Jordan Bratmannel közös fiát Max Lironnak hívják, ami - a Liron - héberül dalt és örömet jelent. A fiú zsidó származású édesapja miatt kapott héber nevet, de a család alapvetően Maxnak szólítja a gyereket.

A kisfiút, akiről az első képeket egymillió dollárért adta el Aguilera és a férje, a zsidó szokásoknak megfelelően nagyjából két hete körülmetélték.