Christina Aguilera pucéron pisilt a színpadon

2006.10.16. 13:08
Az énekesnő egy koncertjén nem tudta kivárni, hogy elérjen a vécéig, ezért a színpad hátuljában, a turnészemélyzet orra előtt egy vödörbe végezte el a dolgát. A dolog persze paparazzi-videóért kiált - Aguilera szerint biztos lesz is.

Az énekesnő személyzete már máskor is látthatta meztelenül Aguilerát, mivel koncerten, két szám közt nincs ideje zárt öltözőbe vonulni a kosztümcserékhez. Az azonban őket is meglepte, amikor az épp tök pucér énekesnő úgy döntött, pisilni nem megy el a vécéig, hanem az orruk előtt, egy vödörbe intézte el a dolgot - írja az All Headline News.

Büszke az anyagcseréjére

Aguilerát egyáltalán nem zavarja, hogy az eset kitudódott, sőt később a Blender magazinnak sokat sejtetően azt is elmondta, nem tartja kizártnak, hogy a kis akcióról esetleg videofelvétel is készült. Ez azonban őt egyáltalán nem zavarná, mert nagyon szexinek tartja magát: "Lehet, hogy még egy videó is van valahol a pisilésemről. De én büszke vagyok a meztelen testemre és jól érzem magam pucéron".

Még így is túl szemérmes

Pedig a Black Eyed Peas énekesnőjéhez képest ez igazán soványka performansz volt: Fergie egy 2005. augusztusi San Diego-i koncerten még azzal sem fáradt, hogy a színpad mögé vonuljon, hanem nyíltszínen pisilte össze magát. Sajtósai a The Superficial site szerint azonnal próbálták cáfolni a történetet, azt állítva, hogy az énekesnő nadrágján látható folt mindössze izzadtság, de hiába fáradtak, mert Fergie a skót Daily Recordnak vidáman bevallotta: ő bizony tényleg bepisilt. Igaz, nem direkt: "Egy kicsit bepezsgőztünk fellépés előtt, és elfelejtettem elmenni vécére, mielőtt színpadra léptünk. Aztán meg ugráltunk, és hát kijött. Tudod, hogy van az, ha egyszer elindul...".

Aguilera még csak belengette a pisis videót, Fergie azonban már ebben is megelőzte: a YouTube-on már négy hónapja látható az emlékezetes koncertfelvétel.