Megszületett Christina Aguilera fia

2008.01.12. 15:02
Christina Aguilera helyi idő szerint tegnap délután négy óra magasságában egy Los Angeles-i klinikán életet adott első gyermekének, meg nem erősített hírek szerint egy fiúnak. A gyerek születéséről Aguilera tájékoztatta a családját. Egyes források viszont Aguilera sajtósának a cáfolatára hivatkozva azt mondják, még nem szült az énekesnő. Aguilera eredetileg január 10-én szeretett volna tervezett császárral szülni. A terhesség után most a szüléssel is kavarnak Aguileraék.

"A baba megérkezett. A papa és a mami jól vannak" - küldte szét az E! Online-ban idézett sms-t rokonságnak és az ismerősöknek a pár Los Angeles-i idő szerint valamivel tegnap délután négy után.

A Life & Style magazin Jim H. Fogellel, Aguilera nevelőapjának jó barátjával beszélt: "Annyira izgatott, hogy újra nagypapa lehet" - mondta el Fogel a lapnak.

A gyerek neméről, nevéről és súlyáról egyelőre nincsenek információk, a lapok szerint valószínűleg fiú, mivel már a gyermekváró partin is a kék szín dominált, ami egyértelműen fiúra utal. Pláne a rózsaszín/kék világfelosztás szerint. Aguilera sajtósa pedig csak titkolózik: "Amint több információval rendelkezem, megosztom önökkel.".

Az itt még terhes énekesnő

Az sms-nek, a szülőknek is ellent mond a sajtóképviselő egy másik állítása, amit az Us magazin és az Access Hollywood vettek át: "Amennyire én tudom, a hírek hamisak [a szülésről - a szerk.]. Még mindig terhes, még nem vajúdik."

Már hónapok óta ez a meccs megy

Christina Aguilera tartja magát ahhoz a nevetséges titkolózáshoz, ami már a terhessége során kialakult, amikor például nem akarta elismerni, hogy terhes. Miután terhességét Paris Hilton megerősítette, aztán meg az Emmy-gála egyik szervezője is, és látták babaruhákat vásárolni októberben, na akkor jelentette be hivatalosan november elején, hogy terhes.

A novemberi Glamour magazinban tett bejelentés után felgyorsultak az események körülötte. Még novemberben levetkőzött a Marie Claire-nek, hogy beálljon a terhesen vetkőző Demi Moore és Britney Spears után a sorba. Sőt, még november végén rendes hollywoodi nőként villantott is egyet, mert ugye terhesen még nehezebb kiszállni miniszoknyában egy alacsony építésű autóból.