Az énekesnő szerint aki nem divattervezőből lett híresség, hanem hírességként próbál divattervezői babérokra törni, szánalmasan csak azt próbálja leplezni, hogy eredeti karrierje megfeneklett. Neki persze eszébe sem jutna ilyesmi.

A divatrajongóknak soha esélyük sem lesz rá, hogy úgy öltözzenek mint Christina Aguilera, bár ezzel nem okvetlenül veszítenek: a sztárt előszeretettel tárgyalja a sajtó sokszor ízléstelen megjelenéséért. Ezért akár megnyugtató is lehet az a legújabb kijelentése, miszerint más pályatársaitól eltérően neki bezzeg esze ágában sincs valaha is divattervezői karriert kezdeni. Az énekesnő szerint ez egyszerűen béna, ráadásul az ilyen divattervezői törekvések csak arra jók, hogy a hírességek leplezni próbálják velük: eredeti karrierjük már korántsem olyan fényes, mint volt.

Christina Aguilera
Christina Aguilera
"Szerintem ez olyan cikis" - fejtette ki az énekesnő. "Mindig úgy gondoltam, hogy azért foglalkoznak ezzel mert már nem tudnak mihez kezdeni magukkal."

Ugyan kikre gondolhatott?!

Bár neveket nem említett, a kijelentésnek több célpontja is lehet. A Puff Daddy helyett egy ideje már P. Diddy néven nyomuló Sean Combs, vagy Jennifer Lopez mind rendelkeznek saját márkákkal, utóbbinak nemrég a New York-i divathéten volt - állítólag nagy sikert aratott - bemutatója. Az Aguilera egyik legfőbb vetélytársaként számontartott Britney Spears és férje, Kevin Federline is nemrég nyilatkoztatták ki saját ruhamárkával kapcsolatos terveiket, bár az ő öltözködési szokásaikat elnézve ez sem biztos, hogy jó ötlet.