horoszkóp

Michelle Yeoh és Jean Todt: szerelem van, esküvő nincs

MTI
2004.09.30. 16:06
A lapok tegnap röppentették fel a hírt, hogy a Ferrari-istállót vezető Jean Todt megkérte barátnője, a Bond-lány Michelle Yeoh kezét. A menyasszony meglepődve értesült a fejleményekről, és biztosította a sajtót: minden oké, de egyelőre nem tud róla, hogy férjhezmenne.
Michelle Yeoh, az egykori Bond-lány nagyon jól érzi magát Jean Todt-tal, aki a Forma-1 világának legsikeresebb igazgatója, a Ferrari-istálló vezetője, de férjhezmenni azért esze ágában sincs. Érthető, ha kicsit meglepődött a szerdai újságok értesülésén: barátja állítólag megkérte a kezét.

Igen, nem, nemigen

A házassági híresztelés szerdán röppent fel, de csütörtökön már cáfolta is azt az 1996-os James Bond film, A holnap markában gyönyörű kínai kémnőjét megtestesítő hongkongi szépség. Azt nem tagadta ugyan, hogy bensőséges kapcsolat alakult ki közte és az 58 éves francia autós szakember, a Michael Schumacher világbajnokot is felvonultató Ferrari-csapat főnöke között, de azt állítja: ennél egyelőre semmi több.

A vőlegény még úgy tudja, igen

A South China Morning Post című hongkongi lap hasábjain szerdán megjelent nyilatkozatában az 58 éves Todt még megerősítette az eljegyzés hírét: "Megkértem a kezét, és most jegyesek vagyunk". A lap azt is tudni vélte, hogy a hongkongi gyémántvásáron a 42 éves menyasszony gyűrűt kapott a boldog vőlegénytől, bár a karátok számát nem árulta el.

A menyasszony úgy gondolja, nem

Csütörtökön azonban az Oriental Daily News című másik hongkongi lap már közölte is a meglepettnek tűnő Bond-lány cáfolatát. Amikor az eljegyzésről kérdezték, Michelle így reagált: "Hogy került ez a sajtóba? Én semmit sem tudtam róla. Sok feladatom van és számos terven dolgozom, előbb ezeket kell megvalósítanom. Örülök a kapcsolatnak Todt-tal, és ha egyszer a jövőben férjhez megyek, mindenkit időben tájékoztatni fogok."

A hongkongi lapok szerdán vezető helyen közölték azokat a fotókat, amelyeken Michelle Yeoh a francia autós igazgató karján volt látható a gyémántvásáron.

Michelle tavaly szakított Thomas Chung hongkongi producerrel, akihez négyéves kapcsolat fűzte. A lapok azt is megírták, hogy ennek ellenére júniusban, amikor a Forma-1-es versenyt Sanghajban rendezték meg, ő mutatta be az egykori Bond-lányt a Ferrari-csapat főnökének.