horoszkóp

Zalatnay sírva vonult börtönbe

2005.08.01. 09:14
Szombat éjfélkor könnyes búcsút vett fogadott lányától Zalatnay Sarolta a börtön kapujában. A színésznőnek szombaton járt le a jó magaviseletéért kapott hatnapos kimenője, melyet családjával töltött. Pénteken a Balatonban fürdött a 12 éves Nikivel, szombaton pedig otthon pihent a hőségben.

Az énekesnőt nagy kárt okozó csalás miatt szeptemberben ítélték három év letöltendő börtönbüntetésre, mint már korábban írtuk, a másodfokon hozott ítélet szerint leghamarabb két év letöltése után szabadulhat. Zalatnay kegyelmi kérvényének elbírálására vár, és reménykedik Sólyom László kedvező döntésében.

Rémálmok a börtönön kívül

#alt# Az énekesnő a börtönélet alatt tizenkét kilót fogyott, a Blikk szerint átállt a vegetariánus életmódra. A Színes Bulvár Lapnak azt nyilatkozta, a börtönben nyugodtan aludt, rövid kimenője alatt azonban végig rémálmok gyötörték.

A múlt héten új orvos szakértői vizsgálatot rendelt el Mádl Ferenc Zalatnay Sarolta kegyelmi kérvényének elbírálásához. Így valószínűleg már nem hoznak döntést az ügyében augusztus ötödikéig, amikor Sólyom László átveszi az államfői posztot Mádl Ferenctől, írta a Népszabadság.

Médiaesemény lett

Az RTL Klubbal kötött szerződése alapján Zalatnay minden lépését a róla szóló valóságshow kamerái figyelik. A nézők így a héten végigkövethették, ahogy autószervizbe és fogorvoshoz megy, vásárolgat, barátnőivel találkozik, lányával focizik a közeli parkban és strandol. Hétfő este pedig a Nagy Ignác utcai női börtön előtti könnyes búcsút is megtekinthetik.