horoszkóp

Zalatnay-nak 43 milliós adóssága van

2007.06.11. 09:25
A március 15-én elhunyt Szirmay Eszter grófnő bátyja, Szirmay Tamás állítása szerint húga 43 millió forintot adott kölcsön Zalatnay Saroltának, aki a pénzt mostanáig nem fizette vissza.

A Blikk értesülései szerint a Szirmay Eszter grófnő és Zalatnay Sarolta évekig nagyon jó barátnők voltak, olyannyira hogy Zalatnay jelenleg 17 éves lányának a grófnő lett a keresztanyja. Szirmay Eszter annyira szerette keresztlányát, hogy Cini börtönbüntetése alatt magához akarta venni, amiben betegsége akadályozta meg. Végrendeletében azonban a Blikk értesülései szerint nem hagyott semmit keresztlányára.

Nem valószínű a per

Szirmay Tamás, az elhunyt grófnő bátyja a Blikknek arról számolt be, hogy Zalatnay 43 millióval tartozott testvérének. A család indíthatna pert az énekesnő ellen, de Szirmay szerint ennek semmi értelme, mivel úgysem tudnák behajtani Zalatnay-n a pénzt.

Dior és Armani

A grófnő máj-és veseelégtelenségben hunyt el idén március 15-én. Miután disszidált, Svájcban Dior -és Armani-szalonok kirakatait készítette. Férje Robert Halmi producer volt.