horoszkóp

Zalatnaynak már csak egy hónapja van

2006.09.27. 09:39
Október 26.-án szabadul az énekesnő, feltehetően forradalmi hangulatban. Lánya várja, akinek már van fiúja is.

Zalatnay tizenhat éves lánya éppen édesanyja börtönben tartózkodása alatt pubertált, így elképzelhető milyen nehezen nélkülözte az énekesnőt. Nixi - így becézik Nikit - a Hot magazinnak nyilatkozott először arról, milyen iszonyú volt ez a soha véget nem érőnek tűnő időszak, írja a Blikk.

A lány eleinte gyakorta álmodott Zalatnayval, például hogy érte megy az iskolába, de most már megnyugodott, mert kifejlesztett egy diétát, amivel egy hónap alatt hat kilót fogyott és mindemellett sikerült bepasiznia.

Öröméhez persze nagy mértékben hozzájárul, hogy nemsokára szabadul csalás miatt börtönbe zárt édesanyja, akit szintén megviselt az elmúlt időszak. Zalatnay is nagyon hiányolta lányát, attól félt, hogy lemarad a felnőtté éréséről, de a hírek szerint Nixi minden információt megoszt vele.

Októberben vége

Az énekesnő amúgy - nyilván jó magaviseletének köszönhetően - viszonylag sok időt töltött szabadságon, legutóbb múlt héten láthatta lányát. Október huszonhatodikán mindenesetre új időszámítás kezdődik Zalatnayéknál, hiszen az énekesnő aznap végleg átlépi a börtön kapuját. Reményeink szerint.