horoszkóp

A Playboy akár le is vetkőztetné a sztriptízelő tanárt

2008.11.03. 15:52
Ha a múlt héten, Zalaegerszegen a gólyanapi vetkőzésével botrányt kiváltó tanárnő népszerűsége kitart, akkor akár a Playboy hasábjain is végezheti, már, ha szeretné. A CKM-ben való szerepléshez viszont valószínűleg túl öreg.

A múlt héten egy zalaegerszegi középiskola némettanára azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy komolyan vette gólyanapi feladatát, amiben diákjai előtt kellett vetkőznie. A tanárnő tánca sok erkölcscsőszt megihletett, pedig sem a táncoló alakjával, sem a tánctudással nincs probléma, ráadásul csak egy olyan feladatban akart megfelelni, amit rajta kívül a többi tanár is bevállalt, csak nem vette komolyan.

Megkerestük Radnai Pétert, hogy nem akarják-e szerepeltetni a leleményes diákoknak köszönhetően hirtelen híressé vált némettanárnőt, hiszen a Playboy már korábban is bevállalt szokatlan címlapokat. Elég csak Zalatnay Cinire gondolni.

Radnai elmondta, felmerült, hogy levetkőztessék a zalaegerszegi tanárnőt, de mivel a Playboy havonta jelenik meg, és egyáltalán nem biztos, hogy a tanárnő hírneve kitart a következő lapszámig, egyelőre letettek az ötletről. Viszont, ha híres marad, elképzelhetőnek tartják, hoy akár címlaplány is lehessen.

”Nem gondoltunk még erre, meg a 36 az nekünk kicsit sok” – mondta megeresésünkre Pantl Péter a CKM főszerkesztője, utalva a tanárnő korára. Ebbe az irányba tehát nem érdemes próbálkozni. A meztelen nők oltárának harmadik pillérét is megkerestük végül. Az FHM-nél Hraschek Dávid hasonlóan vélekedett, mint Radnai Péter, hogy a tanárnő népszerűsége nem tart ki túl sokáig, és az, hogy valaki címlapra kerülhessen legalább másfél hónapos munka. Hozzátette így látatlanban nem tudna döntést hozni, mert a lapba kerüléshez nem elég, hogy valaki milyen hírrel tűnik fel, az is számít, hogy néz ki.