A Bridget Joneshez felszedett brit akcentus után a színésznő az ír tájszólást is kénytelen lesz elsajátítani, új választottja ugyanis Damien Rice, az ír szépfiú.

Új kapcsolatra talált Renée Zellweger, aki a múlt heti Oscar-díjkiosztón már semmiben sem hasonlított az általa alakított Bridget Jonesra. A hajdan szőke színésznő, aki az Oscar-gálára még egyedül érkezett, állítólag ismét párt talált magának, feltéve ha igaz az a híresztelés, miszerint Damien Rice, ír énekessel bonyolódott romantikus kapcsolatba. Szemtanúk szerint az Oscar-díjas színésznő igyekszik minél többet találkozni szíve új választottjával, és állítólag már házat is keres az amerikaiak számára érthetetlen akcentussal beszélő írek országában. Ez egyébként azért nem hangzik hihetőnek, mert előző kedvesével Jack White-tal állítólag éppen az vezetett szakításhoz, hogy a színésznő nem akart vőlegényéhez közelebb költözni.

Sokan vannak

A mostanában egyre öregebbnek kinéző, amúgy csak 35 éves színésznő válogatós hölgy hírében áll. Nem marad együtt sem Jim Carrey-vel, sem Gorge Clooney-val, és nem régiben lezárta másfél éves kapcsolatát a White Stripes nevű együttes frontemberével, Jack White-tal is. Mikor már a Velvet is beszámolt róla, hogy Zellweger hozzámegy az énekeshez, végül úgy döntött, inkább szakít vele.

A számunkra ismeretlen Damian Rice azonban a barátok szerint az igazi lehet a szingliszerepbe beleszokott Zellweger számára hiszen "mindketten szeretik a zenét, és mindketten mély érzésű, heves egyéniségek"- nyilatkozta egy forrás a Teen Hollywood nevű magazinnak, aki szerint mindezen tulajdonságok egyértelműen arra utalnak, a két ember tökéletesen összeillik.

Someone special

Ennek persze mi is örülünk, hiszen Bridget Jones megformálója múlt hónapban még úgy nyilatkozott, próbálja túltenni magát a szakításon, és még nincs teljesen jól. "Ha találkozol egy különleges emberrel, az sokáig nyomot hagy az életeden, akkor is, ha illető már eltűnt" - nyilatkozta Jack Stripe-pal való kapcsolatáról. A szakítás előtt nem sokkal egyébként Zellweger még a nála hat évvel fiatalabb rockzenészhez fűződő szerelméről beszélt, akivel egyébként Romániában találkozott, az Üveghegy című film forgatásán. A színésznő saját bevallása szerint leginkább azt szerette exében, hogy nem csak a zenét kedveli, hanem a jó filmeket is - nos, ez valóban elengedhetetlen, ha az embernek színésznő a barátnője. Az újabb, ezúttal ír énekeshez fűződő kapcsolatáról egyelőre többet nem lehet tudni. Maga a kapcsolat már nem titok, de az ír fiatalember túl szégyenlős és nem szeret a magánéletéről beszélni.