Zellweger kiszemelte magának a brit trónörököst. A színésznő fél, hogy szingli marad és a Bridget Jones naplójának folytatásán dolgozik.
A Bridget Jones naplójának főszereplője szemet vetett a brit királyi család idősebb sarjára. A színésznő az angol ITV reggeli műsorában úgy fogalmazott, a 21 éves herceg található toplistája legtetején. Zellweger tréfaként értelmezte azokat a híreszteléseket, miszerint egyszer már randevúzott András herceggel. A színésznő frappáns választ adott a felvetésre: "De hát nagyszerű volt! Egész Európából hívogattak a barátaim, hogy most akkor mi van nálatok? Nagyon meglepődtem és büszke voltam magamra." - majd hozzátette: "András herceg nagyon rendben van, de Vilmos hercegnek is örülnék, nem tudná esetleg valaki elintézni?"

Zellweger egyenlő Bridget Jones?

A 34 éves Zellweger egyébként attól tart, hogy Bridget Joneshoz hasonlóan ő is vaskalapos szingli marad. Nemrégiben ért ugyanis véget kapcsolata Jack White-tal, a White Stripes zenekar frontemberével. Elbukott románcainak sorában Jim Carrey és George Clooney neve is feltűnik.

Otthonosabb a Bridget Jones 2. forgatása

A színésznő jelenleg az amerikai polgárháborút feldolgozó drámában, a Cold Mountainben tűnik fel, legközelebb pedig a Bridget Jones naplójának folytatásában lesz látható.

"Nagyon szórakoztató volt a Bridget Jones film folytatásának forgatása" - mondta. "Most már sokkal fesztelenebbül mozgok ebben a szerepben. Megvan ugye a kedvenc pizzatípusom, hétvégenként elsétálok Harvey Nickshez: igen, azt hiszem, ezúttal jobban élvezem" - jelentette ki a színésznő.