Renee Zellweger egy évig nem vállal szerepet

2004.10.06. 09:21
Nemrég befejezte a Bridget Jones második részét Renée Zellweger, aki alaposan elfáradt. Kijelentette, egy évig nem vállal semmilyen munkát, hogy feltöltődjön, és minden nap barátaival kávézzon.
Kávé minden nap

Renée Zellweger elfáradt. A Bridget Jones címszereplője egy évig nem szeretne filmben dolgozni, hogy több ideje maradjon a barátaira.

"Fontosak a barátaim, a kapcsolatokat nem érdemes elhanyagolni. Minden nap együtt szeretnék kévézni a szeretteimmel" - indokolta döntését a színésznő.

Renée idén fejezte be a második, Mindjárt Megőrülök! alcímmel futó Bridget Jones-filmjét. A mozik hamarosan bemutatják a legújabb alkotást. Egyelőre az utómunkák folynak. Beeban Kidron rendező filmjével kapcsoltan elárulta, a forgatás után hosszú időre van szüksége van ahhoz, hogy feltöltődjön.

Hétköznapok

A Time magazin eheti számában arról ír, annak ellenére, hogy Zellweger dollármilliókat kapott azért, hogy vállalja a folytatást, és újból szigorú hízókúrára fogja magát, a hétköznapi szokásait nem akarta feladni.

"Ha komolyan beleveted magad a munkába, akkor minden idődet kitölti" - magyarázta a színésznő - "Minden más kimarad akkor az életedből, ami fontos lenne. Irigykedem a barátaimra, akiknek sok szabadidejük van, amivel saját maguk rendelkeznek. Azt csinálnak, amit csak akarnak"

Renée úgy döntött, hiába keresik majd meg újabb ajánlatokkal, egy évet a pihenésnek szentel. Eleinte abban sem volt biztos, hogy jó ötlet-e elvállalni a főszerepet a film folytatásában. Úgy érezte, az első filmbe már mindent beleadott. A forgatókönyv szerint a második részben is felforgatja környezete életét, de új kihívásokkal itt is találkozott.

Nehéz akcentussal

"Nem találtam könnyen a helyem Angliában, ahol a forgatásnak köszönhetően hosszabb időt töltöttem el. Arról nem is beszélve, hogy a brit angollal is megszenvedtem. Olyan furcsának éreztem az amerikai akcentusomat a szigetországi embereket hallgatva, akik közt a szóhasználatom is sokkal puritánabb volt" - mondta Zelwegger, aki végül alkalmazkodott a szerepelvárásnak.