A Gumicukor hűséges olvasói bizonyára ismerik Zepet, aki általában hozzászólásaiban leszarja a híreket, néhány borzasztó ritka kivételtől eltekintve. Ilyenkor mi is csak pislogunk. Összeszedtünk a múlt hétről néhány hírt, amiket Zep leszart, ön mit gondol Mary Zsuzsiról és a többiekről?

Mielőtt törzskommentelőnk, Zep hatására útjára indítanánk új sorozatunkat, amiben arra vagyunk kíváncsiak, hogy önök is legszívesebben csak leszarnák-e egy adott hét híreit, engedjék meg, hogy új kedvenc viccünkkel szórakoztassuk önöket, aminek a lassan celebbé érő Zep a főszereplője, és itt találtuk:

Zep kilép a nyilvános vécéből, és odalép hozzá egy nő:
- Elnézést, koedukált?
- Nem, szartam.

És akkor nézzünk a múlt hétről egy kis csokorra valót azokból a hírekből, amiket Zep leszarásra érdemesnek talált. Ön leszarja őket? Ha a nullára voksol, Zep téved, ha az 1-esre, Zepnek ad igazat, és tényleg le van szarva.

01. Mary Zsuzsi fiújának nem jöttek be a vele egyidős lányok

A hónap sikersztoriját, miszerint Mary Zsuzsi egy nála negyven évvel fiatalabb fiúval jött össze, és ami miatt Klapka György szépen elkezdte kiteregetni a magánéletüket egykori feleségével - kezdve a gruppenszexes megismerkedéstől Mary Zsuzsi állítólagos alkoholizmusáig - Zep sem hagyhatta szó nélkül. Pontosabban szar nélkül. Mary Zsuzsi románca valószínűleg mély nyomot hagyott Zepben, mert kétszer is leszarta a posztot.

IgenNem

02. Gregor Bernadettet kitették a Jóban Rosszbanból

Zepet az sem hatotta meg, hogy a TV2-nek túl sokba került fenntartani Gregor Bernadett szerepét a Jóban Rosszbanban, ezért a színésznőt kiírták a sorozatból. Gregort nem lepte meg a távozása, hiszen így a TV2 havi egymilliót spórolhat.

IgenNem

03. A Take That tagjai együtt maszturbáltak

A hét torz hírei között megtudhattuk, hogy a Take That két tagja, a zenekar indulása környékén egyszer egy öltőzőben együtt maszturbált, miközben a többiek szemlélték a dolgot. A poszt hozzászólásaiban, mint egy római arénában a felbőszült tömeg, a kommentelők elkezdték megidézni Zepet, hogy megtegye azt, amit meg kell tennie. És aztán Zep jött, és kegyetlen volt, mint mindig.

IgenNem

04. Voksán Virágot a házipornójával zsarolják

Kínos helyzetbe került Voksán Virág, mert ellopták a telefonját, amin egy orálszexes videó is volt, ami miatt állítólag a modellt egymillió forintra zsarolják. Voksán azt mondta, roppant kínos lenne, ha a felvételen látható orálszex a nyilvánosságra kerülne, hiszen az csak két emberre tartozik. A modell úgy döntött nem fizeti ki a pénzt, hanem feljelentést tesz. Annyit mondhatunk, Zep ezúttal is kíméletlen volt.

IgenNem

05. Dundika mielőbb szülni szeretne

Szentiványi Hajnalka, vagyis Dundika a héten azzal tette boldogabbá az olvasókat, hogy azt mondta, hamarosan gyerekeket szeretne. Először egy kislányt, aztán meg egy kisfiút. A TV2-nek nyilatkozó modell azt is elmesélte, hogy a házasságkötés után furcsa volt neki férjemnek szólítani a férjét. A férjtől meg azt tudtuk meg, hogy a mai napig sokszor megkéri egykori barátnője kezét. Zepet még az ilyen kedves történetek sem hatják meg. Talán önt.

IgenNem

06. Egymásba szeretett Szorcsik Viktória és egy filozófus

Két világ találkozásáról is beszámolhattunk a héten: Szorcsik Viktória és egy filozófus egymásba szerettek. A műsorvezető a Borsnak áradozott új partneréről, aki udvarias, verseket ír neki, és olyan, mintha nem is erről a bolygóról származna. Közös jövőről nem esett szó, és arról sem, hogy Szorcsik mikor mutatja be a nyilvánosságnak új párját. Talán Zep is emiatt lépett akcióba.

IgenNem

07. Liptai Claudia most már bevállalná a Playboy-t

A hét egyik kisebb szenzációja Liptai Claudia bejelentése volt, aki eddig nem vetkőzött a magazinoknak, de most azt mondta, Nánási Pálnak, a Playboy fotósának, akár meg is mutatná magát. Radnai Péter, a Playboy főszerkesztője állítólag egyből rápörgött a témára, hiszen évek óta szeretné levetkőztetni Liptait. A poszt több mint 350 hozzászólást generált eddig, és bizony ott pihen közöttük Zep mantrája is.

IgenNem