horoszkóp

Catherine-Zeta Jones nem tud főzni

2006.04.25. 14:09
Michael Douglas szerint felesége még vizet forralni sem képes, olyan béna a konyhában. Férjét ez nem zavarja, ő örül annak, hogy ő van otthon a gyerekekkel.

A színész Catherine Zeta-Jones új filmszerepével kapcsolatban szólta el magát egy amerikai beszélgetős műsorban. "A feleségem épp egy filmet forgat New Yorkban, amelyben menő séfet játszik. Ez lesz valószínűleg élete legnagyobb alakítása, ugyanis annyira kétbalkezes a konyhában, hogy még vizet forralni sem tud" - szólta el magát Douglas.

A lehető legjobb leosztás

Catherine Zeta-Jones

Catherine Zeta-Jones még egy New Yorki luxusétterembe is "beiratkozott", hogy ott ellesse az alapfogásokat. Úgy tűnik, ez azonban nem győzte meg Douglast, aki azt is elárulta, hogy nagyon örül a felesége sikereinek. Mármint a konyhán kívül. "Soha nem gondoltam, hogy ennyi idősen megint családot alapítok. De meg kell mondanom, hogy ennél ideálisabb felállás nincs is. Én otthon vagyok a kicsikkel, ő meg addig dolgozik" - nyilatkozta a színész a Female Firstnek.

A 61 éves Douglas három év után ismét kamera elé állt. Kim Basingerrel és Eva Longoriával és Kiefer Sutherlanddel szerepel majd a "Testőr" című thrillerben, melyben az Egyesült Államok elnöki testőreinek egyike meg akarja ölni magát az elnököt.

Nem tudott ellenállni

"Catherine-t nagyon sok szerepre hívják, a pályája csúcsán van - nyilatkozta a színész a forgatások megkezdésekor. - Természetes, hogy engedem dolgozni, amennyit csak akar. Joga van hozzá"- nyilatkozta az öregedő Douglas, aki hozzátette, hogy nem tudott ellenállni ennek a szerepnek - "Igazi pörgős, üldözős thriller. A srácok megértették, hogy most kevesebbet vagyok velük: cserébe elvittem őket egyszer a forgatásra."