horoszkóp

Kelemen Anna ellen aláírásgyűjtés indult

2008.03.14. 11:25
Hét alkalommal támadt rá gyerekekre, idősekre és kutyákra Kelemen Anna Zeusz nevű pitbull-keverék, veszélytelennek nyilvánított ebe. A playmate társasházi szomszédai aláírásgyűjtésbe kezdtek. Zeuszra nem haragszanak, azt szeretnék, ha a modell csak szájkosárral és pórázon sétáltatná az harapós állatot.

Kelemen Anna Zeusz nevű kutyája rettegésben tartja szomszédait, akik aláírásgyűjtésbe kezdtek azért, hogy a playmate szájkosarat tegyen az erőszakos ebre. Azt már eddig is tudtuk, hogy pitbull-keverék maradandó sérüléseket okozott a 77 éves Zsuzsa néninek, mikor októberben rátámadt az idős asszonyra, a Blikk viszont most arról ír, Zeusz eddig hét alkalommal rontott rá a társasházban élő szomszédokra, főleg idősebbekre és gyerekekre, de kutyákat is megtámadott már.

A lapnak nyilatkozó szomszédok arról számoltak be, a playmate a döntés óta sem tesz szájkosarat a kutyájára, de beszéltek régebbi esetekről is. Egy édesapa arról panaszkodott, kétéves kislányát támadta meg Zeusz, de van, aki arról mesélt, az autójába kellett menekülnie Zeusz elől, aki őrjöngve kaparászta a kocsiajtót. Egy 30 éves nő is megkérte Kelemen Annát, hogy tegyen szájkosarat Zeuszra, de a playmate ingerülten kiabálni kezdett vele: "Kuss, neked nem osztottam lapot!" A szomszédok egyébként nem Zeuszt hibáztatják, szerintük egy ilyen harci ebnek csak megfelelő gazdára lenne szüksége. Kelemen Anna korábban azt nyilatkozta, a kutyája lelki beteg: segítségre és szeretetre van szüksége

A lakók szerint Zeusznak jobb gazdira lenne szüksége

Kelemen Anna az ügyben már Magyar György tanácsaira sem számíthat. Az október óta húzódó kutyaharapás-ügyben ugyanis a playmate védelmét ellátó Magyar György sztárügyvéd kirúgta ügyfelét, mert a playmate nem fogadta meg a tanácsait. Nem hajlandókártérítést fizetni Zsuzsa néninek, sem pénzben, sem természetben.

Miután szakértők megállapították, hogy Kelemen Anna Zeusza nem harci kutya, a modell azt megúszta, hogy számon kérjék rajta a "veszélyes eb tartásával kapcsolatos kötelesség megszegését", ám továbbra is súlyos testi sértéssel és segítségnyújtás elmulasztásával gyanúsítják. Magyar György a döntés után elmondta, hogy a playmate akár hároméves börtönbüntetést is kaphat, ám megfelelő elégtétel esetén a vádat elejtik. Mindez eddig nem történt meg: Kelemen Anna a 18 milliós kártérítést nem fizette ki, sem pénzben, sem egyéb formában. Ráadásul a kutyáját továbbra is szájkosár nélkül sétáltatja.