Piásan vezet műsort Zimány Linda

2008.07.26. 11:26
Időbeosztására hivatkozott Zimány Linda, amikor kérdőre vonták részeg műsorvezetése miatt. A modellt, aki egyik celebpartiról sem hiányozhat, saját munkatársa köpte be.

Egyik munkatársa árulkodott róla

Zimány Linda pár napja a Velvetnek elmesélte, hogy 14 éves korában vezetett műsort először, azóta figyeli és tanulja a szakmát. A visszajelzések azt igazolják, hogy ügyes, és fejlődik, ő pedig nagyon élvezi a műsorvezetést és úgy érzi, most nőtt fel igazán a feladathoz. Ehhez képest a Cool TV-ben az a szóbeszéd járta, hogy többször előfordult, hogy spicces állapotban állt a kamerák elé. Neve elhallgatását kérve a Borsnak számolt be arról a szőke műsorvezető egyik kollégája, hogy nyílt titok a csatornánál, miszerint Zimány többször is részegen vezette a műsort. Az újságírók megkeresésére az italozással megvádolt szőkeség egy pillanatig sem tagadott, készségesen bevallotta, nemegyszer előfordult már, hogy mámoros állapotban láthatták a nézők élő adásban.

Nem tudja beosztani az idejét, ezért néha részegen vezet műsort

"Egyfolytában dolgozom, így nem tudom úgy beosztani a bulizást, hogy utána ne kelljen forgatnom. Ilyenkor előfordul, hogy van bennem még némi alkohol, amikor a kamera elé állok, de azért ha tudom, hogy parti után meló lesz, akkor igyekszem kevesebbet inni." Zimány nagy szerencséje, hogy a műsort párosával vezetik, így a többiek egyből kisegítik, ha a piás lány nyelve összeakad. "Bármilyen hullámvölgy adódik a felvételek során, a társak átlendítenek rajta."

Folyamatosan bulizik, a szinglik víg életét éli

Zimány Linda 22. születésnapját még márciusban ünnepelte a Stábbal Ausztráliában. Kollégái és barátai azt mondták a modellnek, hogy egy helyi fotózásra hívták, ám a helyszínre érkező lányt egy meglepetés buli várta a tengerentúli kontinensen. Nemrég egy ibizai nyaralásról tartott haza, amikor a bécsi repülőtéren barátai és egy magánrepülőgép várta. A modell egyik közeli barátja tulajdonában van a gép, aki sokáig tartózkodott külföldön és ez a "kis apróság" csupán egy megkésett születésnapi ajándék. Zimány a Velvetnek szigorúan kijelentette, hogy barátaival volt nyaralni, nem pasival. Jelenleg a szinglik víg életét éli és nem erőlködik azon, hogy pasit fogjon magának. Legutolsó pasija Mark volt, a nála majdnem három évvel fiatalabb tinikedvenc énekes. Elmondása szerint annyi tennivalója akad, hogy szerinte nincs az a férfi, aki elviselné az ő örökös mozgolódását és munkaszeretetét. Nagyon jól megvan egyedül, a szerelmet meg alkalom adtán úgyis bevonzza - köszönte szépen a modell.

Piától függetlenül felkapott

A lány egyre többet szerepel a képernyőn és nem lesz ez másképp ősszel sem. Az RTL Klub egyik legsikeresebb műsora a Széf szerkesztői egy különkiadást terveznek, ahol magyar hírességek tudását tesztelnék. Zimány Linda is a műsorban résztvevő celebek között van, aki anyukájával együtt próbálja majd megadni a kérdésekre a helyes választ, mi pedig drukkolunk neki, hogy sikerüljön józanul.