Az RTL szerint Görög Zita már a szülőszobán van, a modell viszont - bár a Velvetnél bejelentkezett párja telefonjával - nyilatkozni nem akart. De ha telefonált, nem lehettek súlyos fájdalmai, ha egyáltalán a szülőszobán volt.

Az RTL Klub Reggeli című műsora reggel közölte: már a szülőszobán van Görög Zita. A modell azonban nem akarta sem megerősítni, sem cáfolni a hírt, sőt nyilatkozni sem kívánt. Mindenesetre értetlenségének adott hangot, hogy "mi ez a felhajtás" körülötte. Megjegyezte, ha valóban a szülőszobán lenne, valószínűleg nem beszélgethetne most a Velvettel. Többet nem árult el, amikor párja, Seres Attila telefonjáról felhívta szerkesztőségünket.

Két nap a világ

Seres Attilát egy sportruházati cég kérte fel egy nagy európai divatbemutatójuk megkoreografálására, emiatt kell magára hagynia mindenórás barátnőjét, közölte korábban a Színes Bulvár Lap. A koreográfus hat megatáncost választott, akikkel már egy hete próbálnak, és kedden elutaznak a bemutatóra. Bár csak kétnapos távollétről van szó, emiatt akár meg is hiúsulhat a pár hónappal ezelőtt még lelkesen tervezett apás szülés.