horoszkóp

Catherine Zeta Jones Skodát vezetett

dns
2005.08.26. 13:40
Catherine Zeta Jones kölcsönkérte édesanyja Skodáját, és azzal közlekedett Walesben. Más sznob hobbija is akad: golfbajnokságra készül férje ellen, és tavaly magánrepülőn utaztatott egy nyelvtanárt, hogy tanítsa Dylan fiát walesiül.

Catherine Zeta Jones és Michael Douglas azzal lepték meg a walesi járókelőket, hogy Skodával közlekedtek Swansea városában. A háromajtós ezüstszínű autó nem a családé, hanem a színésznő édesanyjáé, aki ezzel érkezett, amikor meglátogatta a lányát.

Skoda és golf

A Mirror című napilap szerint Michael Douglas és felesége viccből próbálták ki a cseh gyártmányú autót, de arról nem ír, mennyit tudtak az autómárkáról és eleve a tőlük néhány ezer kilométerrel keletebbre fekvő országról.

Catherine Zeta Jones

A cikk ezután Catherine Zeta Jones hobbiját, a golfozást taglalta. Az Oscar-díjas színésznő ugyanis a hírességek számára rendezett bajnokságra, a Sky One tévétársaság által szervezett All Star Cupra készül férjével együtt. A lap szerint egymás ellen játszanak majd a cardiffi versenyen, ahol a 35 éves színésznő az európai csapatban indul. "Izgulok, kiszámíthatatlan sport ez, a végeredményt nem lehet megjósolni. Imádkozom a golfistenhez a jó eredményemért" - viccelődött Catherine Zeta Jones.

Ami a férjét, Michael Douglast illet, ő kevésbé bízza magát okkult véletlenre, szerinte még többet kellene gyakorolni. "Egészen pontosan lámpalázam van a golfversenyeken" - mondta a színész, aki szívesen alkalmazkodott felesége walesi időtöltéseihez.

Magángép és magántanár

Catherine Zata Jones néhány ével ezelőtt döntött úgy, hogy visszaköltözik Walesbe, ahol a gyerekkorát töltötte. A családjával már régebb óta igyekezett megismertetni a helyi kultúrát, de tavaly nyáron a nagyobbik gyereke mellé is magántanárt fogadott, hogy mielőbb megtanítsa walesi anyanyelvére. A színésznő a modern nyelvtudományok egyik elismert szakértőjét kérte meg, adjon nyelvleckéket a kis Dylannek, és ennek érdekében a család minden nyelvóra előtt magángéppel utaztatta a tanárt a villájukba, majd a gép a foglakozás után hazarepítette.