Egy napig sem tartott Zalatnay Sarolta weboldalának üzemszünete. A rendőrségi feljelentéssel fenyegetőzés hatására az oldalt üzemeltető cég volt alkalmazottja helyreállította a zalatnaycini.hu-t.

"Én használtam egy oldalt a legnagyobb jóindulattal, de arról semmit sem tudok, hogy mik a jogi viszonyok" - nyilatkozta a Velvetnek Zalatnay Sarolta, miután tegnap délután eltűnt weblapjáról minden tartalom, helyette csak egy üzenet látszott. "Nem gondoltam volna hogy eddig fajul a helyzet, de muszáj volt megtennem, hogy igy próbáljak tiltakozni, sajnálom. Ezt a site-ot nem fizették ki nekem több hónapja, kénytelen voltam törölni mindent" - írta Lugosi Dániel, aki még a TVNetwork Kft alkalmazottjakjént volt az oldal rendszergazdája.

Nézze meg képeinket!

"A domain név a mienk, így Lugosi Dániel jogtalanul törölte le az egész tartalmat, ezért meg is tettük a e rendőrségen a feljelentést" - nyilatkozta a Velvetnek Szűcs Balázs, az oldalt működtető Del Pro Kft. képviselője. A céghez a TVNetwork Kft-n keresztül került az oldal.

"A site-ot nem törtem fel, van hozzá adminom, tehát van hozzáférésem. Többet nem tudok hozzáfűzni, mint amit eddig leírtam" - közölte Lugosi Dániel, aki a rendőrségi feljelentés hatására szerda délelőtt visszaállította az oldal eredeti állapotát. Lugosi, az oldal fejlesztője, a TVNetwork korábbi alkalmazottja a Velvet hírblogjában kifejtette, Zalatnay nem tehet arról, hogy a TVNetwork nem fizetett neki, amikor eladta az oldalt a cégnek, ami azután továbbpasszolta Zalatnayéknak.