horoszkóp

A bíróság szerint Gábor Zsazsa lánya nem lopott

2005.06.30. 11:53
Az autóbalesetben megbénult Gábor Zsazsa bíróságra cibálta egyetlen lányát, - aki mellesleg Paris Hilton nagynénje,- mert szerinte ellopott tőle kétmillió dollárt. A bíró szerint azonban a vádakra nincs bizonyíték.

Gábor Zsazsa bíróság elé cibálta egyetlen lányát, azzal vádolja ugyanis, hogy kicsalt tőle 2 millió dollárt egy új ház vásárlására. A 88 éves korábbi Miss Hungary kilencedik férjével, Frederic Von Anhalt herceggel karöltve perelte be a lányát, Francesca Hiltont, mondván a hölgy a Gábor házára felvett kölcsönt használta saját birtoka megvásárlásához. Hilton anyja tudta nélkül, állítólag aláírás hamisításával vette fel a nem kis összeget, mert félt, hogy anyja esetleges halála esetén mindenen 60 éves mostohaapjával kell osztoznia.

Valaki hazudik

Gábor Zsazsa
Gábor Zsazsa szerint lánya másokkal összejátszva, 3,75 millió dolláros kölcsönt vett fel az ő Beverly Hills-i házára, aminek egy részét New York-i fantomcégekbe fektette, két milliót pedig egy új ház megvásárlására fordított. Gábor Zsazsa jelenlegi házában egyébként egykor Elvis Presley lakott.

A szerdai tárgyaláson a bíró azonban elutasította a vádakat, mondván nincs rá bizonyíték, hogy Hilton el akarta adni az ingatlant, így tehát a kétmillió dollárt nem tartotta meg, ezért nem lopta meg az anyját. Francesca Hilton az állítja, az anyja kérte meg, hogy vegyen fel kölcsönt a házára, így remélte ugyanis rendezni egyéb adósságait, a házat pedig, amiben lakik maga Gábor Zsazsa adta neki, még 1998-ban. Hilton szerint ezt papírral is bármikor igazolni tudja. Szerinte a mostohaapja beszélte rá a perre az anyját, és most a bírók is úgy találták, a vádak nem megalapozottak. A bíróságon egyébként egyik fél sem jelent meg.

Paris Hilton nagynénje

A lányt egyébként nem véletlenül hívják Hiltonnak, apja Conrad Hilton szállodamágnás, Gábor Zsazsa lánya így tulajdonképpen Paris és Nicky Hilton egyik nagynénje. Gábor Zsazsa, aki számtalan férjéről jobban ismert, mint filmszerepeiről, három éve egy autóbaleset következtében megbénult, és egészsége azóta folyamatosan romlik. Gábor Zsazsa nem lehet túl jóban egyetlen leszármazottjával, akit csalónak nevezett, és azt nyilatkozta, lánya érzelmi nyomorba döntötte és lelki fájdalmat okozott neki.