horoszkóp

Maradonát Kolumbiában plasztikázzák

2005.02.15. 17:05
A krónikus súlyproblémákkal küszködő argentin futballsztárt egy kolumbiai kórházban szabadítják meg a hasán felhalmozott kilóktól, amiket se magától, se gyógyszerek segítségével nem sikerült eddig magáról ledolgoznia.

Várhatóan órákon belül újra előbukkan óriási sörhasa mögül a régi Maradona, aki többek között túlsúlya miatt már évek óta különböző kórházakban tölti minden idejét. Valószínűleg ezekben az órákban hajtanak végre rajta zsírleszívást - a hírt szolgáltató argentin szerv, a Telam közlése szerint ugyanis a műtétre "az elkövetkező órákban kerül sor" a kolumbiai Medigel de Cartagena de Indias nevű kórházban.

#alt#
Maradona

A térségben a plasztikai műtétek nem számítanak szégyenletes dolognak, sőt inkább mindennaposnak, és a sztárok szívesen büszkélkednek el vele, hogy miket szabattak át magukon. Maradona eddig nem vállalta a beavatkozást, pedig szívinfarktusa óta különösen indokolt lett volna megszabadítani a felesleges lerakódásoktól, de most orvosai tanácsára leszívatja a pocakját.

Titkolták kolumbiai utazásának okát

A műtét kedvéért Maradona a kubai szanatóriumból szerdán a kolumbiai Carttagenába szállították, és az utóbbi pár napban megkezdték a hasi zsírleszíváshoz szükséges előkészületeket. Számos tesztnek vetették alá, de még nem a kórházban, hanem a Bocagrande nevű negyedben található lakásán. Egy kínai hírportál (xinhuanet.com) információi szerint a futball-legenda e hét szerdáig élvezi majd Kolumbia vendégszeretetét. Az országba érkeztekor sajtósai nem árulták el utazásának célját, csak annyit közöltek a kíváncsiskodókkal, hogy Maradona üdülni érkezett a turisták körében népszerű tengerparti városba.

Maradona nemrég szívinfarktuson esett át, ami majdnem az életébe került. A mostani túlsúlyához, és a szívproblémákhoz túlhajszolt kokainfogyasztó életmódja vezette. A legutóbbi hírek szerint nem kell aggódnunk miatta, mert orvosai és maga Maradona is hisz a felépülésben.