Miután két évvel ezelőtt hátat fordított a brit királyi családnak, Harry herceg és Meghan Markle megvált a kiváltságaitól, ennek ellenére a kétgyerekes édesanya szeretné, ha gyermekei megkapnák az őket megillető titulusokat.

Károly király kisebbik fia és neje 2020-ban hagyta a háta mögött az uralkodói famíliát, hogy az Egyesült Államokban önálló életet kezdjen. Második gyermekük, Lilibet Mountbatten-Windsor már a tengerentúlon jött világra, királyi címe pedig sem neki, sem bátyjának nincsen.

Bár ez eddig édesanyjukat nem foglalkoztatta, Neil Sean királyi szakértő szerint Markle észrevette, hogy András herceg gyermekeinek, a 34 éves Beatrix hercegnőnek és a 32 esztendős Eugénia brit királyi hercegnőnek milyen jól jönnek a címek felnőttkorukban,

így eldöntötte, hogy saját gyermekeinek esetében is ragaszkodni fog az előkelő titulusokhoz.

Kérdéses, hogy Meghan Markle hirtelen jött vágyai megvalósulnak-e, ugyanis Károly király trónra lépése óta méginkább elmérgesedett a helyzet Harry hercegék és a család többi tagja között. Olyannyira, hogy először a királyi család honlapján, a brit monarchia legrangosabb és legtöbbet dolgozó tagjait felvonultató oldalon, Vilmos herceg és Katalin hercegné mellől az utolsó helyen álló, szexbotrányba keveredett András herceg elé került a páros, majd a címeik is veszélybe kerültek Harry herceg nemsokára megjelenő Spare, azaz Tartalék című memoárja, valamint a készülő Netflix-film miatt. Miután az sem biztos, hogy a herceg és a hercegné megtarthatja titulusait, így nem meglepő, hogy az uralkodó még Archie és Lilibet sorsáról sem döntött.

(Life.hu)

(Borítókép: Meghan Markle. Fotó: Getty Images)