Nancy Hauck boldogan segített fiának és menyének, a fiatalok ugyanis nagy családra vágytak.

A 33 éves Jeff és a 30 éves Cambria még a középiskolában szeretett egymásba. Rögtön tudták, hogy nagy családra vágynak, de a fiatal nő nehezen esett teherbe.

Négy évvel ezelőtt mégis megszülettek ikreik, Vera és Ayva, majd később – orvosi segítség által – a most 13 hónapos Diesel és Luca is. Bár még több gyermeket szeretett volna, Cambriának az egészségügyi problémái miatt ez a vágya nem valósulhatott meg: méheltávolításon esett át.

A pár nem adta fel a többgyermekes családról szőtt álmát: felkérték Jeff édesanyját, hogy legyen a béranyájuk, a nő pedig boldogan mondott igent fiának és menyének.

Az amerikai Utah államban élő, 56 éves Nany Hauck méhébe orvosi beavatkozás során beültették a fia hímivarsejtjéből és menye petesejtjéből alkotott zigótát, majd a nagymama 9 hónapig hordozta a szíve alatt ötödik unokáját. A nő kilencórás vajúdás után lett újra nagyszülő.

Hauck spirituális élményként élte meg terhességét. Állítja, hogy bár mind az öt unokáját egyformán szereti, tagadhatatlan hogy az újszülött Hannah-val különleges kötelék köti őket össze.

Noha a baba a fiamhoz került, mindig lesz bennem egy kis üresség

– magyarázta a szülés után az unokáját világra hozó nő.

(Forrás)

(Borítókép: Újszülött kisbaba. Illusztráció: GettyImages)