Saját síigazolványa van, valamint síszemüveget és kabátkát is kapott Liebchen, aki gazdái hátán utazva élvezte a síelést az idei szezonban. Videó!

Liebchenről a The Dodo nevű amerikai háziállatos hírportál közölt videót, amelyen nemcsak síelni, de úszni és csónakázni is látjuk a vörös színű házimacskát, amelyet 10 hetes korában fogadtak örökbe a gazdái. Liebchent akkor szívzörejjel diagnosztizálta az állatorvos, így a házaspár eldöntötte, hogy a lehető legtartalmasabb életet biztosítják a számára, tudván, hogy a szíve bármikor felmondhatja a szolgálatot.

Folyamatosan utazunk vele, a csomagtartóban mindig ott vannak a játékai és a különbözői szükségleteit kielégítő tartozékok. Általában a szélvédő előtt, a műszerfal tetején fekszik el, hogy út közben élvezhesse a kilátást – árulták el a videóban a gazdik, akik vitték már a kedvencüket Utahba hegyet mászni, csónakázni, és természetesen síelni is. Mind közül a túrázás a kedvenc elfoglaltsága Liebchennek, aki időközben a szívzörejből is kigyógyult.

A jövőben is azon fogunk igyekezni, hogy új élményeket éljünk meg Liebchennel. Minden sokkal jobb, amikor velünk van.

(Borítókép: Macska télen. Illusztráció: Getty Images)