Az orosz-ukrán háború és a magyarok sorsa kapcsán is kártyát vetett Gazsi Gizi.

A TV2 Mokka stúdiójában vetette ki kártyáit a 2023-as évre Gazsi Gizi jósnő. Mint arra a jövendőmondó rámutatott: az idei év várhatóan sokkal jobban alakul majd, mint az előző, ugyanis 2023. egy úgynevezett „hetes” év, amely felvirágzást hoz.

„A hetes év a megújulást fogja jelenteni. [...] A magánélet kerül reflektorfénybe. Amik rosszak voltak, most ezek itt egy kicsit majd fölélednek, mert a hetes év az azt jelenti, hogy megújul a szervünk, a testünk, az életünk és a körülöttünk lévő dolgok is teljesen meg fognak változni” – fogalmazott Gazsi Gigi, aki kiemelte a szeretet fontosságát. Mindezek után kártyát vetett a stúdióban. A pakliból Tatár Csilla műsorvezető húzott, aki Magyarország jövőjére volt kíváncsi.

„Ellenségesség” – mutatott az egyik kártyára a jósnő. „Az emberek ellenségesek egymással, utálják egymást. Ez nagyon nagy baj. Tavaly, mikor itt voltam nálatok, akkor másodikán is elmondtam, hogy háborúval kezdünk. Ez bekövetkezett. Most pedig azt fogom mondani, hogy van esélyünk arra, hogy befejeződik, de ha mégsem, akkor világháború lesz” – jelentette ki Gazsi Gizi, mire a stúdióban megfagyott a levegő.

(Borítókép: Világító kristálygömbbe tekintő férfi. Illusztráció: Getty Images)