Alább azokat az erotikus képsorokat láthatja, amelyek jócskán felforrósították a hangulatot 2022-ben.

10. Elit

Az Elit című spanyol sorozat mindig is ismert volt élethű szexjeleneteiről, melyekből az ötödik évad sem szenvedett hiányt. A Netflix szexuálisan túlfűtött tini-drámájában volt már orgia és a limuzinban is estek már egymásnak a szereplők, legjobbnak azonban azt tartják, amelyik az ötödik évad negyedik részében látható. Ari (Carla Díaz) pár gin megivása után Ivánnal (Andre Lamoglia) fekszik le egy hajón, miközben meglovagolják a hullámokat.

@luces0501 Iván y Ari en el bote 😈#netflix #netflix #elite5 #elite #trend ♬ Memories - Lux-Inspira

9. Vikingek: Valhalla

Noha Harald Sigurdsson (Leo Suter) és Freydis Eriksdotter (Firda Gustavsson) karakterét valódi személyekről mintázták, a valóéletben minden bizonnyal nem találkoztak. A Vikingek: Valhalla című sorozat első évadában ennek ellenére is ők vitték a legfőbb romantikus szálat. Az évad során több szexjelenetük is volt, de az elsőt tartják a legjobbnak. Azonnal megvolt köztük a szikra, nem tudtak betelni egymással.

8. 365 nap: Ma

2022-ben mutatták be a lengyel-amerikai romantikus-filmdráma, a 365 nap című film második felvonását, amelyet sokan A szürke 50 árnyalata európai változtatának tartanak. Laura (Anna-Maria Sieklucka) és Massimo (Michele Morrone) kapcsolata folytatódik, és tüzesebbek mint eddig bármikor. A két főszereplő már az esküvőre készülve egymásnak esik; előbb egy popdalra szexelnek. Laura barátnője rájuk is nyit, ám ahelyett, hogy ebbe belepirulnának, Massimo csak annyit mond a lánynak, hogy legközelebb ő is beszállhat. A film legjobb szexjelenetének mégsem ezt választották, hanem azt, amikor Laura harisnyával kikötözi a férjét, akit arra kényszerít, hogy nézze végig, amint önkielégítést végez. Ezt egy állatias, vad intim együttlét követi, de később a golfpálya is megihleti őket. Legalábbis Laurát, aki az egyik zászlórúdnál kezd el táncolni, majd leül a földre és széttárja a lábait, hogy aztán Massimo célba lőhessen. 

7. Bridgerton

A Bridgerton első évadában annyi szexjelenet volt, hogy a rajongók jóformán meg sem tudták mondani, melyik tetszett nekik a legjobban. A második évadból viszonylag könnyebb volt választani, hiszen ebben a szériában már csak egyetlen komolyabb szerelmi jelenet van – az amikor Anthony (Jonathan Bailey) és Kate (Simone Ashley) előbbi anyjának kertjében esik egymásnak.

6. A Grace klinika

A szexuálisan túlfűtött jelenetek A Grace klinika című sorozatból sem hiányoznak. Amelia (Caterina Scorsone) és Kai (E.R. Fightmaster) a 18. évad 12. részében, egy jól sikerült randit követően szeretkeznek; alig várják, hogy hazaérjenek.

5. Outlander

Az Elite Daily listájának ötödik helyére az Outlander került, mégpedig egy igen merész jelenettel. Noha Marsali (Lauren Lyle) vajúdni kezd, férjével, Fergusszal (César Domboy) nem bírtak megálljt parancsolni vágyaiknak. 

4. Nő a házban szemben az utca másik oldalán a lánnyal az ablakban

A Netflix Nő a házban szemben az utca másik oldalán a lánnyal az ablakban című minisorozata igazából egy műfajparódia, amely a hitchcocki pszichothrillereknek szól be nagyot. Bár a lista negyedik helyére kerülő szexjelenet is maga egy vicc, sokan mégis vérpezsdítőnek találták, amikor Anna (Kristen Bell) és Rex (Benjamin Levy Aguilar) áldozott a testi örömök oltárán.

3. Yellowjackets

Sokan nem gondolnák, de a Yellowjackets című sorozatban is bőven van érzéki jelenet. A sorozat maga egy szerencsétlenül járt, lányokból álló focicsapatról szól, akiknek a repülője meghibásodik Kanada sűrű erdei fölött, és lezuhan. A legkülönlegesebb szerelmi jelenet Tai (Tawny Cypress) és Van (Lauren Ambrose) párosáé, akik akkor fedezik fel szexualitásukat, amikor a lányok többsége az egyetlen fiatalember miatt dühöng. A jelenet nagyszerű emlékeztető Hollywoodnak, hogy nem kell minden első alkalomnak traumatikusnak lennie.

2. Bűnös vágy

Bűnös vágy című mexikó thrillernek már az első részéből is csöpögött a kéj Alma (Maite Perroni) és Darío (Alejandro Speitzer) miatt, akiknek viszonyát heves, lángoló szenvedély jellemzi a köztük lévő korkülönbség ellenére is. A legforróbb jelenet a második évad negyedik részében látható.

1. Pam és Tommy

A lista élére a Pamela Anderson (Lily James) és Tommy Lee (Sebastian Stan) közszemlére tett, botrányos szexvideójáról és kapcsolatáról szóló minisorozat kádjelenete került: szépen, lassan fedezik fel egymás testét a habokban.

(Elite Daily)

(Borítókép: Fotó:)