Páratlan gyorsasággal kezdett el terjedni a népszerű videómegosztó alkalmazáson, vagyis a TikTokon az a felvétel, amely egy macska és egy újszülött első találkozását örökítette meg. A hosszúszőrű házi kedvenc nem éppen úgy reagált a kislányra, mint arra gazdái számítottak.

Egy macska és egy újszülött első találkozásáról töltöttek fel nemrég egy videót a TikTokra. A felvételen eleinte az látszik, ahogy a Fefe névre hallgató macska előbb alaposan megszaglássza a jövevényt, ám ezt követően egy kissé zavarodottan távolodni kezd a babahordozótól. A videó csak itt kezd igazán érdekessé válni:

Fefe egy másik szobába siet, ahol egy, a gazdájára vetett gyors pillantás és egy erőtlen nyávogást követően forog egyet maga körül, majd elhányja magát.

„Nem éppen úgy alakult a bemutatkozás, ahogy terveztük” – írta a felhasználó néhány nevetős emoji kíséretében a videóhoz, amelyet a 24.hu vett észre. Fefe gazdái úgy vélik, a reakció mögött féltékenység áll. 

@caydencazier Introducing our newborn to our cat didn’t go as planned 😂 #catandbaby #cat #catsoftiktok #cats #cattok #catlover #baby #babytiktok #babytok #baby ♬ original sound - Cayden Cazier

A videót megosztó utahi férfi, Cayden Cazier később már biztatóbb fejleményekről számolt be „Fefe anyai ösztönei talán kezdenek ébredezni. Folyton azon kapjuk, hogy Maeve-t figyeli, és ahogy telnek a napok, egyre inkább úgy tűnik, hogy kezdi jól érezni magát a közelében. Azóta nem is hányt be” – írta a férfi.

@caydencazier Here’s a much anticipated update! Fefe’s motherly instincts might be starting to kick in. We constantly find her watching Maeve, and she seems to be getting more and more comfortable being around her as the days go by. So far no more puke 😂 #cat #catsoftiktok #cats #catlover #baby #babytok #babygirl #funny #viral #viralvideo #viraltiktok #catandbaby ♬ Every Breath You Take (Original Mix) - Deep Chills & Deep Chills

(Borítókép: mogorva macska. Illusztráció: Getty Images)