Pachert Balázs nem ismeretlen az internetezők számára: 230 ezres követőtábora van a közösségi platformokon, és 30 milliónyian látták már a tartalmait.

A 19 éves vállalkozó mindig is tudta, hogy sneakerekkel, azaz cipők kereskedésével szeretne foglalkozni. Ma már webshopot üzemeltet, melyen több száz millió forintos forgalmat generál limitált kiadású edzőcipők értékesítésével. Üzletében legutóbb nem kisebb világsztár, mint Orlando Bloom vásárolt. Pachert egy 200 millió forintos befektetésért jött a nemzetközi terjeszkedéshez, amelyért 10 százalékot lett volna hajlandó átadni cégéből.

És hogy mit válaszoltak a Cápák?

Tomán Szabina 200 millió forintért cserébe 30 százalékot kért, Moldován András pedig 100 millió forintot lett volna hajlandó befektetni, aki mellé Balogh Levente is csatlakozott volna további 100 millió forinttal. Utóbbi egyedül is megadta volna a 200 millió forintot 20 százalékért 10 százalékos visszavásárlási opcióval, míg Lakatos István hitelkonstrukciót ajánlott a fiatal vállalkozónak. Végül a fiatal vállalkozó egyik ajánlatot sem fogadta el, így befektetés nélkül távozott.

(Borítókép: RTL Sajtóklub)