Új, minden igényt kielégítő luxus lakosztályt avatott fel Dubajban Beyoncé. A világhírű énekesnő zárt körű koncertet adott a létesítmény nyitóhétvégéjén, január 21-én, majd ő próbálhatta ki a csillagászati összegért elérhető penthouse-t.

A királyi kúria (The Royal Mansion) néven februártól nyitja meg kapuit a vendégek előtt a dubaji Atlantis Hotel legújabb lakosztálya, a 9 fő befogadására alkalmas luxus penthouse. A saját komornyikkal és 24 órás szobaszervizzel rendelkező pazar szálláshelyet Beyoncé próbálhatta ki elsőként, miután zárt körű koncertet adott a január 21-én rendezett megnyitóhétvégén.

A pletykák szerint a hatvan perces fellépésen 7,5 millió dolláros, mai árfolyamon 2 milliárd 682 millió forintos ékszerben tündökölt, a koncertért pedig nem kevesebbet, mint 8 és fél milliárd forintot kapott.

Az eseményen több világsztár is tiszteletét tette, de csak az énekesnőnek adatott meg a lehetőség, hogy eltöltsön egy éjszakát a fényűző rezidencián, amelyért éjszakánként 100 ezer dollárt, vagyis nagyjából 35,6 millió forintot kell fizetnie az arra igényt tartóknak februártól. 

A penthouose kétszintes, négy hálószobás és minden luxussal, köztük egy végtelenített medencével felszerelt. A modern berendezés mellett a fehér márványpadló, a fa bútorokkal ellátott terasz és látványos csillárok vonzzák a tekintetet. A második szinten található a fő fürdőszoba, amelynek kádjából pazar kilátás nyílik a városra és az Arab-tengerre – írja a Roadster.hu.

(Borítókép: Beyoncé az Atlantis Hotel rendezvényén, 2023. január 21-én. Fotó: Getty Images)