Hatvanegy év a korkülönbség egy amerikai házaspár tagjai között, akik nemrég úgy döntöttek: a férj idős kora ellenére belevágnának a gyereknevelésbe. A 85 éves férfi és 24 éves neje jelenleg egy mesterséges megtermékenyítéssel foglalkozó klinikát keres.

Négy évvel ezelőtt ismerkedett meg és 2020-ban lépett frigyre egymással a jelenleg 24 éves Miracle és a 85 éves Charles Pogue. A nem mindennapi korkülönbséggel rendelkező pár tagjai a Mississippi állambeli Starkville-ben találkoztak, ami után randevúzni kezdtek. A nyugdíjazott ingatlanügynök végül a koronavírus-járvány világszintű kirobbanása előtt, 2020 februárjában megkérte a mosodában dolgozó lány kezét, akinek állítása szerint fogalma sem volt arról, hány éves a férfi.

„Nem érdekel, ha 100 vagy 55 éves. Önmagáért szeretem őt. Azt hittem, a hatvanas vagy a hetvenes éveiben jár, mert olyan jól néz ki. Mindig aktív” – idézte Miracle szavait a LADBible cikke nyomán a Szeretlek Magyarország.

Míg a nő édesanyja és nagyapja a kezdetektől fogva támogatta a kapcsolatot, Miracle apja sokáig rossz szemmel nézett lánya szerelmére a hatalmas korkülönbség miatt. Végül ő is megbékélt, és 2022 júniusában oltár elé kísérte gyermekét. A házasságkötés óta alig több mint fél év telt el, ám a pár máris elkezdett dolgozni a gyerekvállaláson, ugyanis nem akarnak kifutni az időből – pontosabban a férfi idejéből.

@mnigeria98 My Man & I, CANT WAIT FOR OUR NEXT BAECATION😍🥰🥰💕💕 #couplestiktok #oldermanyoungerwoman #bae #baecation #donthateappreciate #viraltiktok #viral #fyp #fypシ #foryourpage ♬ original sound - M💖✨

"Egyszer már elmentünk egy termékenységi klinikára, de ott rögtön azt éreztem, hogy elítélnek, és ez elég megrázó volt. Persze túl tudnám tenni magam ezen, ha segítenek abban, hogy gyerekünk legyen. De lehet, hogy Charles kora miatt nem fog összejönni” – vallott félelmeiről az ifjú feleség, aki Charles-szal jelenleg egy mesterséges megtermékenyítéssel foglalkozó klinikát keres, hogy átbeszélhessék, milyen lehetőségeik vannak.

"Aggódom Charles miatt. Tavaly Hálaadáskor covidos lett, én pedig összetörtem, készültem a legrosszabbra, de látom, mennyire jó formában van. Nem megy ő sehova. Persze azért tettünk már előkészületeket, és ő is szokta mondogatni, hogy lehet öt év múlva ő már nem lesz itt. Erre én azt szoktam válaszolni, hogy mindannyiunkat túl fog élni. Persze tudom, hogy az a reális, hogy én élek tovább, ezért próbálom a lehető legtöbbet kihozni az együtt töltött időből" – nyilatkozta Miracle.

(Borítókép: Idős férfi egy fiatal nővel. Illusztráció: Getty Images)