Harry herceg nemrég memoárt jelentetett meg Spare, azaz Tartalék címmel, melyben bevallotta, hogyan vesztette el a szüzességét. A nő, akivel az aktus történt, most felbukkant és nyilatkozott a témában.

A könyv szerint a 2001 júliusában történt pásztoróra egy forgalmas kocsma mögött zajlott. A herceget egyébként el is fenekelte a nő, amire Harry megalázó élményként gondol vissza. Bár a herceg nem fedte fel a partnere kilétét, a nő felkereste a brit The Sun magazint, hogy elmondja a történetet a saját szemszögéből is. A 40 éves Sasha Walpole (a kétgyermekes anyuka valójában csak 2 évnél kicsit idősebb Harrynél – szerk.) elárulta, hogy a légyott 5 percig tartott, miközben a herceget biztonsági őrök keresték.

Walpole azután ismerte meg a herceget, hogy lovászként kezdett dolgozni III. Károly gloucestershire-i birtokán, később aztán barátok lettek. A nő egy helyi kocsmában ünnepelte 19. születésnapját, amire az akkor 16 éves királyi sarjt is meghívta. Ekkor történt köztük az együttlét. A nő azt állítja, hogy nem tudta, hogy Harry herceg még szűz. Bár arról volt szó, hogy titokban tartják a történteket, a herceg ezt megszegve mégis nyilvánosságra hozta az önéletrajzi könyvében.

(Borítókép: Harry herceg Fotó: Christopher Furlong/Getty Images)